Club nieuws

Alle nieuwsberichten van onze website vind je hier. Let op:  na enige tijd worden de berichten gearchiveerd.

Timon Zuurmond stopt na dit seizoen als hoofdtrainer bij TOP/IAA fresh

Afgelopen week heeft Timon de TC-Topsport van TOP/IAA fresh laten weten dat hij na dit seizoen stopt als hoofdtrainer van TOP/IAA fresh 1. Na een roerig seizoen vorig jaar, zijn er dit seizoen grote stappen gemaakt. De ambitie (zoals eerder gepubliceerd op de website) is helder en er staat een staf met veel deskundigheid met ieder zijn eigen rol. De toegevoegde waarde van Timon komt hierin duidelijk naar voren. Timon heeft aangegeven veel energie te krijgen van het werken met onze jonge getalenteerde selectie. De tijdsinvestering is echter enorm en vanwege zijn persoonlijke situatie past een rol die een minder grote tijdsinvestering vraagt hem beter. Daarom zijn we blij dat hij volgend seizoen wel betrokken blijft bij de selectie, maar in een andere rol. 

Hij gaat zich inzetten binnen de aandachtsgebieden persoonlijke ontwikkeling en prestatiegedrag van spelers. We voeren deze weken met alle stafleden gesprekken en kijken hierbij ook naar komend seizoen. Binnenkort hopen we hier meer over te kunnen delen.

Timon, we zijn je ontzettend dankbaar voor je tomeloze inzet bij TOP/IAA fresh en dat je een stap naar voren hebt gezet toen het nodig was. We kijken er naar uit om onze samenwerking te continueren.

 

TC-Topsport

Share