Club nieuws

Tete-a-Tete voor mijn club

Beste ouders, opa’s en oma’s, andere familieleden en bekenden, ook dit jaar organiseren we weer de Tete-a-Tete actie in de weken voor Pasen. De afgelopen maanden heeft een grote groep vrijwilligers tienduizenden potjes met narcisjes geplant, over een paar weken zetten we ze in de kas, met de Pasen staan ze dan in bloei. Onze jeugd kan ze gaan verkopen vanaf 15 maart t/m 8 april. De opbrengst is voor de club, TOPkamp, speelmaterialen, toernooien, bussen, etc.

 

 

 


Één potje kost € 1,20

Zes potjes voor € 6,00

Krat (25 potjes) € 20,00

 

De actie loopt van 15 maart t/m 8 april.


 

Verkoop Tete-a-Tete voor en door de jeugd van TOP/LITTA

Je verkoopt de potjes narcissen, noteert de bestelling op de bestellijst en laat de mensen direct betalen.

Deze bestellijst uiterlijk op 8 april appen (06-5133 8988) of e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Op 12 april kan je de potjes narcissen die je verkocht hebt ophalen bij TOP tussen 19.00 en 20.30 uur en het geld inleveren. Daarna breng je de narcisjes naar de mensen aan wie je ze hebt verkocht. De lege kratjes graag z.s.m. retour :) .

 

Win een waardebon van € 25,-

Gelukkig kunnen we weer langs de deuren om Tete-a-Tete te verkopen. Ga met de bestellijst van de plantjes naar je buren of naar je opa en oma, ooms en tantes en natuurlijk je ouders of misschien wel bij je vader of moeder op hun werk. De komende vier weken heb je hiervoor de tijd. Print zelf even de instructie en bestellijst en ga aan de slag.

 

De beste 3 verkopers krijgen een waardebon van € 25,- van L.J. Sport  

 

 

 Hier vind je de bestellijst (pdf)

 

 

 

 

Share