Club nieuws

Tete a Tete actie weer een groot succes

Ook dit jaar heeft de Tete a Tete actie voor TOP een prachtig resultaat opgeleverd. Er zijn meer Tete a Tete potjes door TOPPERS verkocht dan ooit tevoren, meer dan 5500 potjes smiley Met daarbij een kritische noot richting de senioren, junioren en veel B teams die het lieten afweten. De actie is er voor en door iedereen. Betekend wel dat er nog meer uit te halen is...

Het viel op dat vooral de C-tjes, D-tjes en E-tjes het heel goed gedaan hebben. We hebben de uitslagen voor jullie op een rij gezet, want er zijn mooie prijzen te verdelen.

Degene die echt de meeste Tete a Tete heeft verkocht is Floor Klunder uit de E2 met 484 potjes, zij heeft een waardebon van L.J. Sport gewonnen van € 100,- voor sportschoenen.

Als tweede is geëindigd Nienke Loenen uit de D2, zij krijgt een waardebon van € 60,- voor een trainingspak.

Op de derde plaats staat Marit van Steijn uit de D3, voor haar een waardebon van € 30,- voor een trainingsshirt.

Allen van harte gefeliciteerd, jullie kunnen je prijs volgende week bij mij thuis komen ophalen.

De eindstand bij de teams vergde wat rekenwerk. We hebben immers afgesproken dat het team die gemiddeld de meeste Tete a Tete heeft verkocht er met de kaarten voor Ziggo vandoor gaat. Dit team is geworden TOP E2. Evy, Faja, Floor, Sarah, Rudan en Olaf met de trainers Simone en Hugo en contactouder Irma. Zij krijgen de kaarten voor Ziggo Korfbal League Finale op 7 april. yesSamen met trainers en contactouder gaan ze mee naar Ziggo.

 

Ik wil alle vrijwilligers die geholpen hebben met planten in december, omstapelen in januari, inhoezen in maart, het verdelen en uitventen van de Tete a Tete nogmaals van harte bedanken, zonder jullie kunnen we deze actie niet voeren. Uiteraard alle kinderen die zo hun best gedaan hebben om de Tete a Tete potjes te verkopen, heel erg bedankt.

 

Fijne Paasdagen

Ruud Westerbeek

Share