Club nieuws

Club nieuws, let op: na enige tijd worden de berichten gearchiveerd.

TÊTE-A-TÊTE actie voor bedrijven

TOP/LITTA organiseert ook dit jaar weer de Tête-à-Tête actie voor bedrijven. Deze prachtige schalen met narcissen zijn gemaakt door onze vrijwilligers. Eind december hebben we ruim 100.000 bollen geplant, die nu in de koelcel staan om de behandeling af te maken. Op deze manier zijn de bollen dusdanig geprogrammeerd dat ze met Pasen in bloei staan. Binnen of buiten, haal het voorjaar in huis! 

Al bijna 30 jaar is de Tête-à-Tête actie een jaarlijks terugkerend fenomeen. In 2020, gedwongen door de corona crisis, zijn we begonnen met het aanbieden van deze mooie schalen voor bedrijven en met groot succes! Dus ook dit jaar kunnen we deze schalen zeer scherp aanbieden aan bedrijven: een heel leuk Paas Presentje voor uw medewerkers of relaties.

 

 

 

TOP/LITTA biedt deze schalen aan voor slechts € 10,- per stuk. 

 

Bestellingen kunnen vanaf heden geplaatst worden, de schalen zijn leverbaar vanaf 1 maart tot aan Pasen en zolang de voorraad strekt. Met uw bestelling steunt u TOP/LITTA. En die steun kunnen we echt goed gebruiken! 

De schalen zijn te bestellen bij Ruud Westerbeek, via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of mobiel: 06 5133 8988

 

 

 

 
Share