Club nieuws

Alle nieuwsberichten van onze website vind je hier. Let op:  na enige tijd worden de berichten gearchiveerd.

Tete a Tete actie gelukkig weer een groot succes! En de prijswinnaars zijn …

Na de mislukte actie vorig jaar waarbij we zo’n 20.000 Tete a Tete potjes hebben moeten weggeven door de corona, is dit jaar de actie succesvol geweest. Veel scholen en korfbalverenigingen hebben mee gedaan en meer verkocht dat ooit tevoren.

Ook onze eigen leden en vrienden van TOP/LITTA hebben zich van de goede kant laten zien en ruimhartig Tete a Tete schalen en potjes besteld via de site of bij het verkooppunt aan de Menneweg gekocht. Het was voor ons best gezellig, veel aanloop  en we voelen ons bevoorrecht  dat we de afgelopen maand zoveel TOPPERS (corona proof) hebben gezien en gesproken. Tevens hebben veel van onze sponsors de Tete a Tete schalen besteld bij ons, we hebben er totaal zo’n 900 verkocht aan het bedrijfsleven.

 

Ook kunnen we de uitslag bekend maken welke jeugdleden het meeste potjes Tete a Tete hebben verkocht. We hebben 3 cadeaubonnen van € 25,- van L.J. Sport beschikbaar voor de beste drie verkopers:

 

Op de eerste plaats zijn geëindigd Tim en Maud Klunder met 435 potjes

De tweede plaats is voor Stefan Velema (E3), hij heeft 202 potjes verkocht.

En de derde plaats is voor Daan en Lotte Wilbrink, zij hebben 186 potjes verkocht.

 

Van harte gefeliciteerd en natuurlijk onwijs goed dat jullie voor de onze club op pad zijn gegaan. Dit geldt uiteraard ook voor de andere verkopers die hun best gedaan hebben. De prijswinnaars kunnen de cadeaubon komen afhalen op Menneweg 18 b.

 

Namens TOP/LITTA iedereen bedankt die er heeft bijgedragen om deze actie tot een succes te maken. Daar moeten we ook zeker onze vrijwilligers noemen waar ik sinds december verschillende keren beroep heb kunnen doen om te helpen met planten, omstapelen, uitdelen, overplanten en inpakken. JS Creations en Jansen Overseas bedankt voor het leveren van de Tete a Tete potjes en schalen die we extra nodig hadden.

Share