Club nieuws

Tennisdubbel en viertallen vanaf dinsdag 16 maart

Recent plaatsten we al een berichtje op de website dat de velden drukker bezet zijn en ook een berichtje over bron- en contactonderzoek. Hou het trainingsschema in de gaten en lees het berichtje over bron- en contactonderzoek als dat op jou van toepassing is. Ook op de zaterdagen zijn de velden flink bezet.

Inmiddels maken naast wijzelf met tennis en korfbal ook volleybalvereniging VCS, zwemvereniging Columbiaan (Voorhout), zwemvereniging ZVS, het Rijnlands Lyceum en stichting de Combibrug gebruik van onze velden. Daarbij trainen ook onze senioren: vanaf 27 jaar in tweetallen en daaronder net als de jeugd.

Met ingang van dinsdag 16 maart zijn viertallen weer toegestaan. Tennisdubbel is vanaf die dag dan ook weer mogelijk. Training van 27+ mogen dan weer met viertallen werken.

Uiteraard geldt nog steeds voor iedereen dat als je het vanwege de risico’s het niet prettig vindt in deze tijd om te trainen, dan is dat prima.

Blijf ook letten op de algemene regels: blijf thuis bij klachten en laat je testen, hou buiten het sporten altijd 1,5m, verlaat het complex direct na het sporten, kom niet te vroeg en gebruik de desinfectie bij de ingang.

Tot slot: laat het complex netjes achter als je de laatste bent: lichten uit, korfbal-en tennismaterialen netjes opgeruimd, deuren en hekken op slot, sleutel naar het sleuteladres.

Share