Club nieuws

Teamindelingen Senioren 2022-2023

De (voorlopige) indelingen van de seniorenteams voor het seizoen 2022-2023 zijn bekend. Het was – zoals altijd eigenlijk – ook dit jaar weer een ingewikkelde puzzel, maar we zijn na alle overleggen en afstemmingen tevreden met het resultaat.

Een belangrijk doel bij het maken van de indeling is dat iedereen tevreden is met het team waarin hij of zij is ingedeeld. De meeste teams in de breedtesport kunnen we dan ook kwalificeren als echte vriendenteams. Dit heeft als gevolg dat het aantal spelers in een team soms behoorlijk verschilt. TOP 9 start bijvoorbeeld met 7 spelers, maar is enthousiast om zo te starten en elk weekend zelf de aanvullingen te regelen. De overige teams hebben minimaal 4 dames en 4 heren.

 

TOP 3 speelt komend seizoen wederom wedstrijdsport en start voorlopig met 4 dames en 5 heren. Dit is zeker aan de dameskant krap. Afhankelijk van de ontwikkelingen bij de selectie qua blessureherstel kan er nog een dame van de selectie afvallen naar TOP 3. Daarnaast zijn de dames van TOP 4 bereid gevonden om aan te vullen, mocht dat nodig zijn.

 

TOP 4 start komend seizoen met een groot team, zowel aan de dames- als aan de herenkant. Zij ondersteunen TOP 3 en TOP 5, mochten daar tekorten ontstaan.

 

TOP 5 start met 5 dames en 4 heren. De mogelijkheid is aanwezig dat er nog een extra dame aan gaat sluiten. Dit heeft dan tot gevolg dat er een dame door schuift naar TOP 6. 

 

Start trainingen

De trainingen starten voor TOP 4 t/m 10 in de week van 22 augustus. TOP 3 start een week eerder, vanaf 15 augustus. 

 

TOP 3 : dinsdag om 20.15 uur en donderdag om 20.30 uur (beiden veld rechts) 

TOP 4 en 5 : donderdag om 20.15 uur (veld rechts) 

TOP 6 en 10 : woensdag om 20.00 uur (hoofdveld)

TOP 7, 8 en 9 : woensdag om 20.00 uur (veld rechts) 

TOP 8 : vrijdag om 19.00 uur (hoofdveld)

 

Kijk voor de actuele trainingstijden en veldindeling in het trainingsschema.

 

Mochten er vragen zijn, neem dan contact op met Corné Tiggelman. Maak er een mooi seizoen van!

 

Bekijk hier de teamindelingen

 

 

Share