Club nieuws

TC-Jeugd nieuws: de komende weken …

De komende week is het herfstvakantie. Maar er is wel competitie: mocht je er zaterdag niet zijn, dan gaan we er vanuit dat je je al hebt afgemeld. Mocht je er volgende week zaterdag niet zijn, meld dat dan nu al aan het wedstrijdsecretariaat!

 

 

Trainen in de herfstvakantie

Wat betreft het trainen gaan we het volgende doen:

 

-De A1, A2 en A3, de B1 en de C1 trainen in principe gewoon door, tenzij het door de trainers anders wordt aangegeven.

 

-De overige teams trainen in principe niet, tenzij het door de trainers anders wordt aangegeven.

 

Wanneer gaan we de zaal in?

Voor een aantal teams gaat de veldcompetitie nog door tot 30 oktober. Voor andere teams zit er een lange wedstrijdloze periode tussen de veld- en zaalcompetitie. De periode wordt als volgt gevuld:

 

-We blijven op het veld trainen tot 4 november.

-We gaan vanaf de week van 8 november in de zaal trainen. Er wordt momenteel hard gewerkt aan een zaal trainingsschema. Een flinke uitdaging, gezien het beperkte aantal beschikbare uren ten opzichte van wat we willen bieden. Jullie horen zo spoedig mogelijk wanneer je gaat trainen in de zaal. Hou er rekening mee, dat dit op andere dagen en tijdstippen kan zijn dan op het veld.

 

Oefenwedstrijden

13 En 20 november zijn gereserveerd voor oefenwedstrijden. Het is bijna rond dat we voor alle teams een oefenwedstrijd hebben kunnen regelen. Dat gaat vast goed komen. Sommige teams hebben twee oefenwedstrijden. Deze teams hebben geluk, dat ze door een andere club zijn uitgenodigd om tegen hen te oefenen. Daar zeggen we uiteraard geen nee tegen.

 

Nog even een reminder

Er wordt veel afgezegd voor wedstrijden. Meer dan er gedaan werd vóór de competitie werd stilgelegd anderhalf jaar geleden. Het is misschien weer even wennen om je op zaterdag beschikbaar te houden voor de wedstrijd, maar bedenk vóór je je afmeldt of het echt noodzakelijk is om af te melden. De beide wedstrijdsecretarissen Yvonne en Irma zijn er voor een vrijwilligersfunctie te veel uren per week mee bezig en de druk is hoog. Niet alleen door de vele afmeldingen, maar ook door de matige bereidheid om in te vallen in andere teams. En dat terwijl meer wedstrijden per weekend spelen nu juist zo leuk is.

Dus:

  • Alleen afmelden als het echt niet anders kan
  • Afmelden vóór 20 uur op woensdag
  • Daarna alleen nog bij ziekte en telefonisch
  • Als je gevraagd wordt in te vallen, reageren met: ‘Leuk, natuurlijk doe ik dat!’

 

 

Voor vragen of opmerkingen, mail met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Fijne vakantie, TC Jeugd

 

 

Share