Club nieuws

Alle nieuwsberichten van onze website vind je hier. Let op:  na enige tijd worden de berichten gearchiveerd.

TC Jeugdnieuws

De laatste weken van een bijzonder seizoen! Traditioneel een drukke periode voor de TC-Jeugd. De puntjes op de i ten behoeve van de teamindeling, die binnenkort gepubliceerd gaat worden. Hier wordt al vanaf januari aan gewerkt, maar toch blijft het laatste stukje ieder jaar weer even bikkelen. Ondanks het vreemde seizoen, zonder competitie, kunnen ze toch tevreden terug kijken. 

 

Trainersnieuws

 

Op de thermometers op de startpagina kun je zien, dat we weer stappen verder zijn. De C t/m de Kangoeroes zijn volledig gevuld met trainers en coaches. Wel zoeken we begeleiders van de jonge coaches, die zullen we na het bekend maken van de teamindeling gericht gaan vragen. Op de oproep, die in alle jeugdteam-apps voorbij gekomen is, zijn enkele reacties gekomen. Fijn!

Voor de A- en B-teams zoeken we nog steeds naar coaches en trainers. Het is écht van belang dat we de teams hiervan kunnen voorzien; zonder trainer/coach kan er niet gekorfbald worden! Schroom niet en meld je aan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Programma voor de komende weken

 

We hebben nog een aantal zaterdagen te gaan. Dat zal er als volgt uit zien:

 

Zaterdag 12 juni onderlinge wedstrijden (voor wedstrijden, zie volgende kopje);

Zaterdag 19 juni Schutterstoernooi (organisatie Job Ammerlaan);

Zaterdag 26 juni Schoolkorfbaltoernooi;

Zaterdag 3 juli Slotdag met per twee letters leuke activiteiten.

 

Het plan is om voor bijna alle teams door te trainen tot en met 24 juni. In de week erna vinden er trainingen plaats voor de kinderen die na het schoolkorfbaltoernooi nog eens willen korfballen, die we waarschijnlijk gaan koppelen aan D-, E- en F-trainingen. Daarvoor zouden we graag zien, dat de trainers nog beschikbaar zijn, evenals op de dag van het schoolkorfbaltoernooi zelf. De huidige doorschuiftrainingen vinden ook nog gewoon plaats in de week na het schoolkorfbaltoernooi.

We willen de slotdag voor de trainers en coaches afsluiten met een gezellig samenzijn! Dus hou je beschikbaar, ook op 3 juli!

 

12 juni: Challenge-day!

 

Het wedstrijdprogramma voor zaterdag 12 juni ziet er als volgt uit:

 

    veld
10.00 uur F wedstrijden  1
10.00 uur E wedstrijden  2
10.00 uur D5 - E combinatie 3
10.00 uur D6 - E combinatie 3
11.15 uur D3 - C3 2
11.15 uur C1 - C2 - C4 drie kamp 3
11.15 uur D2 - C5 3
11.15 uur C6 - D4  3
12.30 uur B1 - A3 2
12.30 uur C1 - C2 - C4 drie kamp  3
12.30 uur C3 - D1 3
12.30 uur B2 - A4 3
13.45 uur B3 - A5 2
13.45 uur B4 - B5/A6 3
13.45 uur TOP 10 -TOP 11 3

 

 

Samenstelling TC Jeugd

 

Aan het eind van het seizoen hebben we twee leden die ons gaan verlaten, Jasper Westerbeek en Jeroen van der Wolf. Dank voor jullie inzet de afgelopen jaren en succes met wat jullie gaan doen!

We hebben vervanging gevonden! Max de Goeij, Romée Hoogervorst en Peter Arentshorst komen onze gelederen versterken en zijn alle drie inmiddels al een beetje begonnen.

Naast deze drie zal de TC Jeugd volgend seizoen bestaan uit Jetske Marcelis, Anne Geerars, Hugo Faas, Johanna van Drongelen, Ben van Tol, Simone Baas, Steven Baart en Steven Kalkman.

Aan het begin van het volgende seizoen zullen we de taakverdeling binnen de commissie met jullie delen.

 

 

Heb je vragen of opmerkingen, mail gerust met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

 

 

Share