Club nieuws

Alle nieuwsberichten van onze website vind je hier. Let op:  na enige tijd worden de berichten gearchiveerd.

TC-Jeugd nieuws

Alle teams, behalve de Kangoeroes en de Pukkies hebben getraind, de eerste oefenwedstrijden zijn geweest, dus het seizoen is begonnen! In dit TC Jeugdnieuws het laatste nieuws met betrekking tot de start van dit seizoen!

 

Informatie-avond voor ouders van nieuwe leden

Op 14 september organiseren we een informatie-avond voor ouders van nieuwe jeugdleden. Via de teamapps zal hiervoor een uitnodiging volgen. Net als vorig jaar is het noodzakelijk om je hiervoor aan te melden i.v.m. beperkte ruimte met de Corona-maatregelen. Bij veel aanmeldingen zullen we met meerdere shifts gaan werken. Hou de teamapp in de gaten!

 

Oefenwedstrijden

Alle teams hebben in de komende week oefenwedstrijden. Je vindt deze onder ‘programma/uitslagen/standen’ op de site onder de button oefenwedstrijden. Het zal weer even wennen zijn om tegen kinderen van andere clubs te spelen, maar wel weer heel leuk. Veel plezier allemaal!

Reminder: het vervoer naar een uitwedstrijd wordt onderling geregeld via de teamapps en mocht je niet kunnen; voor de oefenwedstrijd meld je je af bij de coach.

Vanaf 6 september meld je je voor de competitiewedstrijden af bij het wedstrijdsecretariaat;

  • ABC Yvonne Barbé 06-44324687
  • DEF Irma Klunder 06-51230096

 

Nieuwe kinderen

De laatste weken van het vorig seizoen hebben ons, mede door het schoolkorfbal, een behoorlijk aantal nieuwe leden opgeleverd in de E, de F en de kangoeroes. Van harte welkom allemaal!

We bekijken heel goed wanneer deze kinderen toe zijn aan het spelen van wedstrijden. Wanneer dat het geval is, zullen zij de komende veldcompetitie waar nodig gevraagd in te vallen. Vanaf de zaalcompetitie worden zij in een team ingedeeld. Uiteraard als zij daar al aan toe zijn.

We gaan verder voor de komende twee maanden contact leggen met buurt-verenigingen om te overleggen of zij ook nieuwe kinderen hebben, die het leuk vinden om alvast een wedstrijdje te spelen.

 

Bezetting teams

Twee teams hebben nog geen vaste bezetting wb trainers/coaches. Er is wel een oplossing gevonden voor de korte termijn, maar we zoeken nog iemand die dit team in ieder geval kan coachen!

Meld je aan!

 

Trainingschema

Eerder publiceerden we dat we na de eerste weken het trainingschema onder de loep zouden leggen om te bekijken of we aanpassingen moeten doen. Bijvoorbeeld omdat trainers de dag of het tijdstip voor trainers niet handig is of omdat er bepaalde uren te weinig materiaal beschikbaar is.

Aanstaande vrijdag is de eerste trainersbijeenkomst van dit seizoen, waarin we in één van de workshopsrondes het trainingschema met de trainers samen zullen bekijken. Hou dus goed de site in de gaten of er vanaf volgende week wijzigingen zijn.

 

Teamwijzigingen

In de afgelopen weken hebben we een klein aantal wijzigingen doorgevoerd in de teamindeling, zoals we die eind vorig seizoen plaatsten.

-Tessa van Dam gaat in senioren spelen

-Tim Lutjeboer gaat in de A4 spelen

-Evi Janse gaat in de A6 spelen

-Nanne Witteman gaat in de B1 spelen

-Senna Bakker gaat in de C4 spelen

-Fay Paesch gaat in de C5 spelen

-Madeleine de Vos gaat in de E1 spelen

 

Wijzigingen trainers

-Fleur Boeren en Lucas van Loenen gaan de D5 trainen en coachen

-Mika vd Star en Lukas vd Spek gaan de D6 trainen en coachen, waarbij Martijn Vervark hen bij een training zal ondersteunen.

 

Mental coaching bij TOP/LITTA

Al een aantal jaar wordt er op incidentele basis mental coaching gedaan bij TOP. Vanaf dit seizoen gaan we dit formaliseren en kan er door trainers en TC Jeugd een beroep gedaan worden op deze club mensen.

Bij eventuele NK’s zal er in de voorbereiding hier naar toe en op de dag zelf sowieso mental coaching worden gegeven. Maar we zien ook kinderen die nooit last van zenuwen hebben, maar bij een kampioenswedstrijd ineens ‘op slot’ gaan, ook voor deze kinderen zijn zij beschikbaar. Merk je dat het team wat betreft samenwerking niet helemaal vanzelf gaat of heb je en kind dat prestatiedruk ervaart? Meld jouw team of een kind uit jouw team aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mental coaching wordt gegeven door Simone Baas, Lisette van der Willik en Steven Kalkman

 

 

 

 

Share