Club nieuws

Alle nieuwsberichten van onze website vind je hier. Let op:  na enige tijd worden de berichten gearchiveerd.

TC-Jeugd nieuws

We gaan weer beginnen! Een aantal weken vrij was heerlijk, maar ook wel weer lekker om de wei weer in te mogen; zo zeiden we dat vroeger in de tijden van korfballen op natuurgras. We hopen, dat jullie er ook weer zin in hebben. Hieronder vinden jullie informatie over de eerste weken.

 

Trainingen

De eerste weken starten we met trainen volgens het schema waarmee we geëindigd zijn het vorige seizoen. We zullen de komende weken gebruiken om het schema eventueel aan te passen op de beschikbaarheid van de trainers en e veldbezetting.

De selectieteams (A1/2/3, B1/2, C1/2/3, D1/2) starten komende week, volgende week zullen de andere teams volgen. De Kangoeroes en Pukkies starten op 4 september.

 

Oefenwedstrijden

Een aantal teams zal op 28 augustus al een oefenwedstrijd en de B-selectie op donderdag 2 september. Op 4 september is er voor alle teams een oefenwedstrijd. De nieuwe F-kinderen zullen dan onderling een wedstrijd spelen.

Je kunt het oefenprogramma hier vinden. 

 

Wanneer je écht niet kunt, neem dan contact op met de coaches, zij zullen dan in overleg met de lettercoördinator voor vervanging zorgen. Let op: straks met competitiewedstijden moet er weer afgezegd worden bij de wedstrijdsecretaris. Deze manier is alleen voor de oefenwedstrijden!

 

Voor uitwedstrijden vragen we jullie onderling via bv de teamapp het vervoer te regelen. Vorig jaar is er een aantal wedstrijden niet door gegaan vanwege het gebrek aan auto’s. Begin dus vroeg met het regelen, het kan niet zo zijn dat er weer wedstrijden afgezegd moeten worden.

 

Samenstelling TC Jeugd

We berichtten jullie eind vorig seizoen al over wijzigingen in de TC Jeugd. Een aantal nieuwe gezichten hebben we mogen verwelkomen, waaronder de coördinatoren van de A1/2, die vanaf dit seizoen tot de TC Jeugd behoren. Daarnaast hebben we afscheid genomen van Jeroen en Jasper.

 

De TC Jeugd bestaat 2021-2022 uit de volgende personen:

 

Bas van Amsterdam

Coördinator A1/2

Charlotte Westerbeek

Coördinator A1/2

Max de Goeij

Coördinator overige A-teams

Jetske Marcelis

Coördinator B-teams

Romée Hoogervorst

Coördinator B-teams

Peter Arentshorst

Coördinator C-teams

Anne Geerars

Coördinator D-teams

Hugo Faas

Coördinator E-teams

Johanna van Drongelen

Coördinator F-teams

Simone Baas

Lid

Ben van Tol

Lid

Steven Baart

Voorzitter Kwaliteit en Ontwikkeling

Steven Kalkman

Voorzitter Beleid en Organisatie

 

 

 

Voor vragen en opmerkingen, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Share