Club nieuws

Club nieuws. Na enige tijd worden berichten gearchiveerd.

TC Jeugdnieuws

De invulling van de komende zaterdagen en meer...

Ondanks de uitstel van de start van de zaalcompetitie is onze TOP-jeugd iedere week hard bezig. Naast de gebruikelijke trainingen organiseren we al een aantal weken in samenwerking met de hoofden Jeugdopleiding trainingen en onderlinge wedstrijden op de zaterdagen. Mooi om het enthousiasme hiervoor te zien en natuurlijk fantastisch dat de TOP-Live-crew ons hiervan laat mee genieten. In deze editie van het TC Jeugdnieuws zie je waar we verder mee bezig zijn in deze tijd, die voor iedere fan van de gezellige TOP-zaterdagen niet gemakkelijk is.

 

Komende weken

Ook de komende zaterdagen, 21 en 28 november, zal er voor onze jeugd weer wat georganiseerd worden op de zaterdagen. De afgelopen twee weken stonden in het teken van onderlinge wedstrijden. De komende 2 weken zal de nadruk, net als de laatste weken op het veld, weer wat meer op diverse partijvormpjes liggen. Tevens gaan de Hoofd Jeugdopleidingen ook wat meer zich richten op de trainers. Trainers worden op 1 van de 2 zaterdagen verzocht zich eerder te melden. HIER kun je vinden wanneer jouw team aan de beurt is en wanneer de trainers verzamelen.

 

De precieze rijd voor de A-teams is nog niet definitief bekend en zal via de appgroepen worden gecommuniceerd.

Er is een strak tijdschema en wij verzoeken de trainers om hier op te letten net als op het naleven van de regels, zoals onderling afstand bewaren.  Let er ook op, dat je met je team direct na afloop de hal verlaat.

 

Enquêtes voor de trainers

De trainers hebben van ons een link naar een enquête gekregen, waarin ze vragen beantwoorden over de ontwikkeling van het team en van de afzonderlijke spelers. Dit is één van onze manieren om de ontwikkeling van de kinderen te monitoren en geeft ons daarnaast inzicht in waar we moeten bijsturen. Mede op basis hiervan zijn we in een aantal teams interventies gestart op team- en individueel niveau.

 

Jongensactie

De jongensactie, die in september is gestart heeft door het stopzetten van de competitie wat weinig aandacht gehad, maar is wel succesvol te noemen. We hebben flink wat jongens, met name in de belangrijke E- en F-categorie, mogen verwelkomen. De verhouding jongens en meisjes in deze categorieën is nog wel heel scheef, dus we hebben de actie verlengd tot 1 december, dus sla je slag en meld je neefje, je buurjongen en je vriendje aan bij TOP!

 

Weet je het nog?

Iedere nieuwe jongen krijgt een leuke TOP-gadget en ook degene die deze jongen heeft aangebracht zal verblijd worden met zo’n toffe gadget!

 

Mix&Match Mascotte project

Wat jammer, dat met het stopzetten van de veldcompetitie, ook het Mix&Match-project stopgezet moest worden. We horen veel enthousiaste kinderen over dat ze gecoacht zijn door iemand uit TOP1 of dat ze bijvoorbeeld een reboundtraining hebben gekregen.

We zullen zodra bekend is wanneer de competitie weer start, met de selectie afstemmen op welke manier we dit project kunnen laten doorgaan.

 

 

 

Share