Club nieuws

TC Jeugdnieuws

In deze editie van het TC Jeugdnieuws lees je het laatste nieuws over de trainingen na het schoolkorfbaltoernooi en lees je wanneer we weer gaan starten met de teamtrainingen.

 

Trainingen na het schoolkorfbaltoernooi

Voor de kinderen die het schoolkorfbal zo leuk vonden, dat ze nog wel eens nader willen kennis maken met onze mooie sport, is er komende week de mogelijkheid om te trainen onder leiding van ervaren trainers.

 

  • Voor kinderen uit groep 1 en 2 is dat op maandag 2 juli van 17-18 uur
  • Voor kinderen uit de overige groepen is dat op maandag 2 juli van 18-19 uur én woensdag 4 juli 18-19 uur

 

Wanneer starten we weer?

We gaan eerst genieten van een welverdiende zomervakantie. Maar handig vast te weten wanneer de trainingen weer gaan starten.

 

Voor de selectieteams geldt dat we weer beginnen met trainen in de week van 20 augustus. Het gaat hier om de eerste twee teams van de B, C en D en de E1 t/m de E4.

De overige teams beginnen een week later, in de week van 27 augustus.

Het trainingsschema volgt zo spoedig mogelijk.

 

Bovendien kunnen we melden dat alle ploegen inmiddels van trainers voorzien zijn. We zoeken nog wel trainers en coaches om de bezetting per ploeg wat te vergroten.

 

Jeugdtoernooi en oefenwedstrijden

Op 1 september vindt ons eigen jaarlijkse jeugdtoernooi plaats voor de eerste twee teams per letter. Verder is de coördinator oefenwedstrijden bezig met het regelen van oefenwedstrijden, zodat we goed beslagen ten ijs komen als de competitie start.

 

Poule-indeling

Afgelopen heeft de bond ons een concept-indeling voor de poules toegestuurd. We hebben deze bekeken en voor één team reactie gegeven met de vraag of dit team niet te hoog is ingedeeld.

 

We wensen jullie allemaal een fijne zomer en zien jullie in augustus graag weer fit en vol zin op het TOP-complex!

 

TC Jeugd

Share