Club nieuws

Alle nieuwsberichten van onze website vind je hier. Let op:  na enige tijd worden de berichten gearchiveerd.

TC-Jeugd nieuws met o.a. zaalschema en oefenwedstrijden

Het einde van het veldseizoen nadert. Een mooie start van dit seizoen met veel spannende wedstrijden, een aantal kampioenen en veel ouderwetse reuring op de zaterdagen. In dit TCJ-nieuws berichten we jullie over komende activiteiten, een nieuw (zijdelings) TCJ-lid en de start van het zaalseizoen.

 

Ellen Lindhout

We hadden een vacature voor een wervingsfunctie, de plek die Simone jaren heeft vervuld. Ellen Lindhout heeft zich, met dank aan de vrijwilligers commissie, hiervoor aangemeld. Ellen wordt geen TCJ-lid, maar we zullen een heel nauwe samenwerking hebben m.b.t. activiteiten waarbij geworven wordt. Denk bijvoorbeeld aan het Kerstevent en het schoolkorfbal. Ook zit Ellen volop goede wervings ideeën, dus jullie zullen ongetwijfeld van haar horen.

 

Trainersbijeenkomst 

Op 1 november organiseren de Hoofden Opleiding een trainersbijeenkomst voor alle jeugdtrainers. We gaan er vanuit dat iedereen aanwezig is. Alleen met een heel goede reden kun je je afmelden bij jouw lettercoördinator.

 

Schot verbeteren

Op onze social media zien jullie waarschijnlijk al regelmatig een mooie foto van een selectielid voorbij komen met de uitnodiging voor de schottraining. In de zaal gaan we daar mee door, al is dat in een iets andere vorm vanwege ruimte en wat meer themagericht.

 

In de herfstvakantie is er op 28 oktober in dit kader de 5000-doelpunten challenge voor alle B-, C-, D- en E-spelers. Jullie helpen toch mee deze challenge te behalen?

Van 10-11 uur voor de E en de D

Van 11-12 uur voor de C en de B

Let op: de challenge is in de Korf, dus neem zaalschoenen mee!

 

Reminder

In de herfstvakantie is er alleen trainen voor teams die 29 oktober een wedstrijd hebben. De overige teams en hun trainers kunnen genieten van een weekje rust, naast het voorbereiden op de challenge :) 

 

Trainen in de zaal

Vanaf maandag 7 november gaan we in de zaal trainen. Het was ook dit jaar weer een hele puzzel om het rond te krijgen, maar het is gelukt.

Je vindt het training schema hier.

 

Oefenwedstrijden

Hugo heeft weer heel veel oefenwedstrijden kunnen organiseren. In het programma kun je ze vinden.

 

Voor sommige wedstrijden is nog geen tijd vastgesteld. Maar je kunt de data vast vrijhouden en hou het overzicht in de gaten voor de vaststelling van het tijdstip.

 

TC Jeugd

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Share