Club nieuws

Club nieuws. Na enige tijd worden berichten gearchiveerd.

TC-Jeugd nieuws

Wat was het mooi en wat was het spannend! De derde en beslissende play-off wedstrijd van onze A1 tegen KZ/Thermo4U dinsdagavond in Alphen was zenuwslopend, maar in een schitterende ambiance wist TOP/LITTA de overwinning binnen te halen. En  daarmee hebben zij zich geplaatst voor de finale om het Nederlands Kampioenschap in Ahoy’ a.s. zaterdag.

A1 en begeleidingsteam: van harte gefeliciteerd! En vergeet niet te genieten zaterdag!

 

Toernooien: helaas gaan we niet naar VEO

Zoals in het vorige TCJ-nieuws aangegeven zullen de eerste twee teams per letter met Pinksteren naar het toernooi bij Tempo gaan. We meldden dat de overige teams op Hemelvaartsdag naar het VEO-toernooi zouden gaan. VEO heeft ons laten weten, dat we per letter maar twee teams konden inschrijven. Dat betekent dat meer dan de helft van de kinderen niet mee zou kunnen, terwijl we het VEO-toernooi altijd zien als iets dat we gezellig samen doen. We hebben daarom besloten NIET aan dit toernooi mee te doen. We zullen op Hemelvaartsdag bij ons op het veld wat anders organiseren.

 

Competitie

De veldcompetitie gaat bijna van start. De tweede helft van de veldcompetitie is traditioneel een lastige periode vanwege de vele vrije dagen en de vakantie. Mocht je al weten, dat je een bepaald weekend niet aanwezig kan zijn, laat het vast weten aan de wedstrijdsecretaris van jouw letter.

De B1 speelt a.s. zaterdag om 10 uur nog in de zaal de tweede play-downwedstrijd tegen SKF. De eerste wedstrijd ging ruim verloren, waardoor de B1 met 10 punten verschil moet winnen om zich te handhaven. Een moeilijke opgave, waarbij de steun van veel publiek, zaterdagmorgen om 10 uur, zeer welkom is!

En zoals gezegd, de A1 speelt zaterdag in Ahoy’ de finale om het landskampioenschap. Het zal duidelijk zijn, dat ook zij alle steun kunnen gebruiken!

 

Trainingen in de meivakantie

In de meivakantie is er geen training. Een enkele trainer zal wellicht wel willen trainen. Neem in dat geval even contact op met de lettercoördinator.

 

Teamindeling

Zoals jullie van ons gewend zijn, zijn we in januari weer begonnen met de teamindeling voor het volgende seizoen. Na een analyse van het aantal kinderen en de verhouding jongens/meisjes, ligt er nu een ‘grove’ versie van de indeling. 

Tot 20 april kun je een wens indienen over bij wie je in het team zou willen spelen. Let op! We willen dan van beide kinderen die wens binnen krijgen voor we deze noteren. Daarnaast betekent het indienen van een wens, niet automatisch dat deze kan worden ingewilligd. We gaan uiteraard de wensen serieus overwegen, maar de teamindeling is van zoveel factoren afhankelijk, dat we geen garanties kunnen geven.

 

Weet je, dat je aan het eind van het seizoen wil gaan stoppen, geef dit dan ook nu vast door aan ons én het secretariaat, zodat we daar met onze indeling rekening mee kunnen houden.

 

TC Jeugd

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Share