Club nieuws

Alle nieuwsberichten van onze website vind je hier. Let op:  na enige tijd worden de berichten gearchiveerd.

TC-Jeugd nieuws

Het lijkt zo te zijn, dat er dit seizoen geen competitie meer gespeeld gaat worden. We moeten wat dat betreft communicatie vanuit het KNKV afwachten, maar we houden rekening met een start van een nieuw seizoen in september. Gelukkig hebben we onze interne competitie: het is niet hetzelfde als spelen tegen andere verenigingen, maar het komt in de buurt.

 

Interne competitie

De eerste competitiedag hebben we veel spannende wedstrijden gezien, waarin de winnaar in enkele gevallen verrassend was. Afgelopen zaterdag waren de verschillen wat groter, maar ondanks dat zagen we veel plezier en fanatisme. Komende zaterdag wordt alweer de laatste ronde gespeeld, waarna de we ons kunnen opmaken voor de finaledag op Koningsdag! Daarover volgende week na ronde 3 meer!

 

Op Koningsdag wordt er ook een sportochtend (TOP-Koningspelen) georganiseerd voor de Kangoeroes, F- en E-kinderen, zoals al eerder op de site vermeld. Neem allemaal een vriendje mee voor meer gezelligheid en wie weet wil dit vriendje net als jij ook gaan korfballen!

 

Doorschuiftrainingen

Er wordt momenteel hard gewerkt aan het organiseren van doorschuiftrainingen; trainingen waarbij naar de volgende  letter overgaande kinderen vast eens per week mee trainen in de nieuwe groep. Het is van belang om een goede balans te vinden tussen de grootte van de groep en leerrendement, wat maakt dat we goed moeten kijken naar de organisatie hiervan. Ook hierover binnenkort meer.

 

Trainingen komende weken

Er breekt een vakantieperiode aan met veel feestdagen. We trainen dan volgens de volgende opzet:

 

Week van 26 april

-Dinsdag finaledag interne competitie en TOP-Koningspelen, ’s avonds geen trainingen

-Woensdag en donderdag normale trainingen

 

Week van 3 mei

Geen trainingen

 

Week van 10 mei

-Start doorschuiftrainingen op de donderdag, ook al is het donderdag Hemelvaartsdag!

 

De huidige B1 traint tot de start van de doorschuiftrainingen mee met de A1/2 op donderdag.

 

 

Voor vragen op opmerkingen, mail ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Share