Club nieuws

Club nieuws. Na enige tijd worden berichten gearchiveerd.

TC-Jeugd nieuws

Pieten training op 5 december

Zaterdag 5 december staat in het teken van de Pieten training voor onze Pukkies/ Kangoeroes/Pupillen in De Korf en er wordt voor een aantal C en B teams in De Wasbeek een andere invulling hiervan georganiseerd. Kijk goed in het schema hoe laat jullie worden verwacht.

 

Matchdays! Oefenwedstrijden zaal 12 en 19 december

De laatste 2 korfbal zaterdagen van het jaar 2020 worden weer 2 matchdays. Het enige knal- en vuurwerk van dit jaar zal onze jeugd gaan laten zien in de sporthal.Op zaterdag 12 en 19 december zullen alle Topteams weer onderling oefenen tegen een ander Topteam.We benaderen deze wedstrijden als oefenwedstrijden met de aanwezigheid van scheidsrechters en indien nodig de schotklok.

Kijk goed in het schema wanneer jouw team speelt en in welke hal, want sommige wedstrijden vinden plaats in de Wasbeek. Voor een behoorlijk aantal teams hebben wij 2 wedstrijden kunnen regelen. Voor de indeling hiervan is de informatie vanuit de vorige oefenwedstrijden als uitgangspunt gebruikt.

Mocht je niet kunnen spelen, zeg dan zo snel mogelijk af bij je eigen trainer.

Verder moeten wij ons houden aan de richtlijnen, zoals we die kennen van de trainingsavonden. Ouders mogen helaas nog niet komen kijken. Wedstrijden in De Korf worden via onze livestream uitgezonden.

Je mag 10 minuten voor aanvang van jouw wedstrijd de zaal in. De meeste jeugdwedstrijden duren 2x20 minuten met een pauze van max. 5 minuten. Na afloop van de wedstrijd mag je niet in de zaal blijven en ga je gelijk met je team de zaal uit. We hebben gezien dat sommige coaches nog een nabespreking in de zaal houden, dat is niet de bedoeling. Aan de trainers/ coaches het verzoek om je goed aan de tijden te houden, zodat alles volgens schema plaatsvindt. De thuisspelende teams, als eerstgenoemd in het schema, spelen in topshirts en de uitspelende teams spelen in een eigen, donker shirt. De F en E teams krijgen nog te horen in welk shirt zij worden verwacht.

 

 

Hoe nu verder…..

In de kerstvakantie zijn er geen trainingen en geen wedstrijden. Het is goed om na een drukke periode van veel trainingen en wedstrijden even rust te nemen om straks in 2021 weer fris te starten. We starten weer met trainen op maandag 4 januari 2021.

Er wordt in de kerstvakantie (op 23 december) voor de jongste jeugdleden en hun leeftijdsgenoten uit de regio nog wel wat georganiseerd als vervanging van de jaarlijkse Combibrug. Hierover later meer.

Competitie

De “routekaart” van het KNKV is nog steeds leidend voor het eventuele startmoment van de zaalcompetitie. Helaas mag er nog geen competitie gespeeld worden, zodra wij meer weten dan communiceren wij dat direct.  Het is wel duidelijk dat als er gekorfbald mag worden, er bijna elk weekend gespeeld gaat worden.

Zaterdagen

De TC Jeugd zal samen met de Hoofd Opleidingen plannen blijven maken om in 2021 door te gaan met het aanbieden van korfbalactiviteiten aan onze jeugd. Dit uiteraard binnen de mogelijkheden en richtlijnen van het RIVM.

Uiteraard is het zo dat wij als TC Jeugd ook het liefst zien dat alles zo snel mogelijk weer normaal gaat. Tot die tijd proberen wij er met elkaar het beste van te blijven maken en zorgen wij er op verschillende manieren voor dat onze jeugd kan blijven sporten/ korfballen. Heeft u vragen, opmerkingen of ideeën dan kunt ons mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

Share