Club nieuws

Stem op TOP tijdens de Rabo ClubSupport

Ook dit jaar doet TOP/IAA fresh weer mee met de Rabo Club Support actie. Leden van de Rabobank kunnen hun stem uitbrengen op een vereniging naar keuze. Van 5 tot en met 27 september kunnen leden van de bank stemmen op de deelnemende clubs. Stemmen gaat via de Rabo Bankieren App! Ben je nog geen lid van de Rabobank? Registreer je dan gratis via de Rabo app. Daarna mag je meteen stemmen op je favoriete club!

Uiteraard roepen we alle TOP-leden, familieleden, kennissen, collega’s etc. op om zijn/ haar stem op TOP uit te brengen. Elke stem is geld waard en levert TOP een mooi bedrag op.

De opbrengst van de actie zal worden besteed aan uitbreiding van de materiaalopslag. Het “ballenhok” voor al het spelmateriaal puilt uit, door de jaren heen zijn er steeds meer materialen bij gekomen. Vooral omdat ons aantal (jeugd)leden is gestegen, maar ook mede doordat er vraag is naar nieuwe trainingsmethoden en attributen. 

We hebben de korfbalpalen al een andere plaats gegeven, die hangen nu buiten. Hierdoor hebben we binnen in het ballenhok meer ruimte gecreëerd. Wel moeten we nog een degelijke overkapping maken voor de korfbalpalen en stellingruimte in het ballenhok creëren.

 

 

 

 

 

Share