Club nieuws

Club nieuws. Na enige tijd worden berichten gearchiveerd.

Sportief Netwerken tijdens TOP Business Club op 18 maart

Heeft u altijd al eens gelijkgezinde ondernemers willen ontmoeten, kennis willen maken met topkorfbal en willen luisteren naar een indrukwekkende spreker? Dan hebben we goed nieuws. Op zaterdag 18 maart a.s. is er weer een geweldig Business Club event. Naast onze bestaande Business Club leden nodigen wij ondernemers uit om dit event eens te gaan ervaren.

Naast de vaste onderdelen, zoals de introductie van nieuwe sponsoren, de Talk with the Coach en de analyse van meester-voorspeller Peter Winter, hebben we een top  gastspreker. Niemand minder dan voormalig wielrenner, meesterknecht, inspirator en grondlegger van #derrrannn Gert Jakobs zal ons meenemen met een zeer inspirerend verhaal.

 

Natuurlijk hebben we weer een heerlijk buffet en worden ook de drankjes niet vergeten. Zoals altijd gaan we met elkaar vervolgens genieten van een spannende wedstrijd van TOP/IAA fresh tegen DSC. Na afloop van de wedstrijd zal ook duidelijk zijn of de selectie zich heeft geplaatst voor de felbegeerde play-offs.

 

Programma 18 maart

17.00-17.30 Inloop
17.30 Welkom
17.45-17.55 Talk with the Coach
(Aad van Rijthoven)
18.00-18.30 Buffet
18.30-19.15 Gert Jakobs
een leven als meesterknecht
19.20-19.25 Analyse Peter Winter
19.30 TOP/IAA fresh - DSC

Locatie: sporthal De Korf - Peter Kales Lounge, Sportdreef 8 in Sassenheim

Gezien de verwachte grote opkomst en logistiek rondom de catering is opgeven voor 15 maart gewenst. Dat kan via de TOP BC App of per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Wij kijken uit naar uw komst en hopen deze avond veel nieuwe ondernemers te ontmoeten voor een avondje "sportief netwerken".

Met sportieve groet,

Henk van Ewijk

Voorzitter TOP Business Club

 

 

 

 

 

Share