Club nieuws

Sponsormogelijkheden TOP/SolarCompleet

Sinds enkele maanden beschikt TOP over een overzichtelijke sponsorbrochure. Een prachtige brochure waarin u als sponsor de mogelijkheden ziet die TOP/SolarCompleet biedt voor nieuwe sponsoren,  en om de exposure van huidige sponsoren te continueren of zelfs uit te breiden. 

Via deze link vindt u de digitale versie van de sponsorbrochure. (let op: ca. 5mb).

Een geprint exemplaar kunt u eventueel opvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Als u als sponsor of potentieel sponsor geïnteresseerd bent in sponsoring of meer wilt weten over onze sponsormogelijkheden, dan kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij nemen dan contact met u op en maken eventueel een afspraak bij u.

 

Tot slot nodigen wij elke sponsor uit om ook lid te worden van de Business Club. Dit biedt u de beste mogelijkheid om een tegenprestatie te ervaren voor uw bijdrage aan TOP. Want u kunt dan nog beter kennis maken met TOP en met andere sponsoren en leden van de Business Club. Bovendien kunt u ongeveer 6 keer per jaar profiteren van een geweldig event en de gezelligheid van de TOP Business Club.

 

Aarzelt u niet en haal meer uit uw betrokkenheid bij TOP! 

 

Met sportieve groet,

Commerciële Commissie

TOP/SolarCompleet

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Share