Club nieuws

Alle nieuwsberichten van onze website vind je hier. Let op:  na enige tijd worden de berichten gearchiveerd.

September en Oktober: TOP/LITTA actiemaanden

Beste TOPpers, ondernemers en vrienden van TOP/LITTA. Graag kijk ik samen met u vooruit naar het nieuwe seizoen, waarin we gelukkig weer redelijk terug naar het nieuwe normaal kunnen, ook op sportief gebied. Vooruit kijken met The New Wave naar de sportieve uitdagingen, maar ook naar wat wij als Commerciële Commissie willen doen om de club ook financieel te laten renderen. Centraal daarin staat het woord actie om zo met elkaar de gewenste reacties te krijgen.

Zo vragen wij uw aandacht voor een drietal activiteiten waarbij we uw hulp goed kunnen gebruiken. 

 

  • Grote Clubactie
  • PLUS actie van onze trouwe sponsor PLUS van Dijk in Voorhout
  • Rabo Clubsupport actie

 

Grote Clubactie

Niet helemaal nieuw voor TOP maar nu wel in een volledig nieuwe veilige digitale opzet. Geen geld meer op zak maar alles digitaal en veilig geregeld via een online platform. Met dit jaar ook het Superlot waarmee je als team, ondernemer of familie één lot koopt voor €150,00 en je in één keer 50 winkansen hebt en ook nog eens een geweldig Club feest kunt winnen. U ontvangt van ons binnenkort meer informatie over deze actie via de mail. Meer informatie is ook te vinden op www.groteclubactie.nl/Superlot

 

PLUS van Dijk actie

Een geweldige actie mede mogelijk gemaakt door PLUS van Dijk in Voorhout. Niet alleen een mooie winkel met een ruim assortiment maar PLUS van Dijk is ook al jaren een trouwe sponsor van TOP (o.a.. van de schotklokborden). Met de actie kunnen klanten vanaf 5 september t/m 13 november sparen voor hun club. Bij iedere 10 euro aan boodschappen en bij geselecteerde actieproducten ontvangt u een sponsorpunt. Deze worden weergegeven op een speciale voucher met een unieke code. Door de unieke code te activeren op www.plus.nl/sponsorpunten en op de actiesite TOP/LITTA te selecteren, worden de sponsorpunten aan de club toegeschreven. Ook kunt u sponsorpunten digitaal sparen via de PLUS App. Hoe meer sponsorpunten je spaart, hoe meer euro's dat oplevert voor de kas van TOP/LITTA. Verder zijn er iedere week drie PLUS spaarkaarten van €75,00 te winnen. Kijk voor meer informatie op de actiesite of op de flyers in de TOP kantine.  

 

Rabo Clubsupport actie

Van 4 t/m 25 oktober is weer de Rabo Clubsupport actie. Een waardevolle actie van onze sponsor Rabobank waarmee we jaarlijks een mooi bedrag ophalen voor de club. Ook dit jaar doen we weer mee dus hou de informatie in de gaten en zorg dat je tussen 4 en 25 oktober je stem uitbrengt voor TOP/LITTA.

 

Kortom aan acties geen gebrek dit najaar en alle hulp daarbij is meer dan welkom. Dit ook met het idee van “alleen loop je hard, maar samen komen we verder”. 

 

Ik dank u namens de Commerciële Commissie op voorhand voor uw deelname en laten we er met zijn allen een (financieel) succes van maken.

 

Met sportieve groet

 

Henk van Ewijk

Voorzitter Commerciële Commissie TOP/LITTA

Share