Club nieuws

Schotklok bediende

 

Heb je interesse in ons TOP-korfbal, ben je bijvoorbeeld een enthousiaste ouder (ook zonder korfbalverleden), of juist een actief of voormalig speler / scheidsrechter, en wil je graag af en toe dicht op de wedstrijd zitten, dan is de jurytafel misschien iets voor je. Komend seizoen spelen weer meerdere teams (van TOP-1 tot en met TOP-B1), met een jurytafel van juryvoorzitter, schotklok-en tijdklok-bediening. We zijn hierbij op zoek naar extra ondersteuning.
 
Schotklokbediener: Je bent verantwoordelijk voor de juiste bediening van de schotklok, waarmee de aanvalstijd geregistreerd wordt. Hoewel je geconcentreerd bezig moet zijn met de bediening van de knoppen, krijg je juist ook veel spanning en emotie van de wedstrijd mee. Je vormt een team samen met juryvoorzitter en schorklokbediener. Uitleg van de regels en van de bediening wordt door ons zelf verzorgd.
 
Voor meer informatie kun je terecht bij Cees van Kooten (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).
 
Tijdbesteding
Gedurende het seizoen bij ~ 5 wedstrijden wordt ingedeeld. Dit gebeurt in overleg, en we houden daarbij rekening met je wensen (het team van je kind, andere verplichtingen etc.). 
We zijn met een team van ruim 20 personen, dus ook onverwachte veranderingen zijn altijd zonder problemen op te lossen.

 

 

 

Share