Club nieuws

Club nieuws. Na enige tijd worden berichten gearchiveerd.

Schoolkorfbal gaat voor en inschrijven bus TOP/IAA fresh C1

Door het succes van TOP/IAA fresh C1 hebben we aanstaande zaterdag een uitdaging en doen we een beroep op iedereen om zowel TOP/IAA fresh C1 een onvergetelijke finale om het Nederlands kampioenschap te geven als een fantastisch schoolkorfbal te organiseren.

We gaan er vanuit dat iedereen die training zou geven, dat deze week sowieso doet.

Omdat een aantal spelers van de C1, ouders, broers en zussen naar de C1 gaat, gaan we komende week mensen (nogmaals) benaderen om zaterdag te coachen. We hopen dat iedereen nogmaals wil kijken wat hij of zij voor de club kan doen. Mocht je spontaan nu alsnog kunnen helpen, laat dit dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We benaderen een aantal mensen, van wie we weten dat ze familie zijn van de C1 of die ook de kwart- en halve finale mee waren, met de vraag of ze bij het schoolkorfbal blijven of naar de C1 gaan.

Van de andere vrijwilligers verwachten we dat ze hun taak tijdens het schoolkorfbal voor laten gaan. In de kantine is de wedstrijd op een groot scherm te volgen.

 

De supportersbus

Mocht je toch echt met de bus mee willen naar Ridderkerk,  dan kan je je dinsdag 11 april inschrijven voor de bus in de kantine van 19.00-20.00 uur. In overleg kijken we dan wie je kan vragen of wie jouw taken kan overnemen. Er komt geen digitale inschrijving om mee te gaan met de bus.

De bus vertrekt om 10.00 uur vanaf het TOP complex aan de Sportdreef. Met dank aan de Club van 100 kunnen we de kosten beperken tot 9 euro per persoon (jeugd en volwassenen). TOP betaalt voor spelers en staf.

 

Bij terugkomst, rond 15.00 uur, zullen we de C1 met zijn allen op een mooie manier onthalen.

 

Bestuur, TC-Jeugd en Schoolkorfbalcommissie

 

 
Share