Club nieuws

Alle nieuwsberichten van onze website vind je hier. Let op:  na enige tijd worden de berichten gearchiveerd.

Scheidsrechters

In het programma op de site staat welk team bij welke wedstrijd voor een scheidsrechter moet zorgen. Lukt het niet binnen jouw eigen team? Neem dan contact op met een ander team dan kan je wellicht een wedstrijd ruilen. 

Wanneer je de naam van degene die fluit doorgeeft via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan zorgen we dat dit ook goed in sportlink komt te staan. Wanneer dit niet voor WOENSDAG lukt dan kan de coach of aanvoerder van het thuis team voor de wedstrijd in sportlink regelen.

Wanneer je als scheidsrechter een leuke wedstrijd in het programma ziet en deze wil fluiten terwijl er een team staat aangewezen, laat het even weten dan passen we dit aan. We zien natuurlijk het liefste dat gediplomeerd scheidsrechters onze wedstrijden fluiten, doch is de aanleiding van het aanwijzen op team dat we dit ondanks verschillende manieren van aanwijzen wekelijks knel liepen om het programma rond te krijgen en hopen dat het op deze manier beter gaat. 

 

Veel gestelde vragen

 

  • Wat als niemand van het aangewezen team de toebedeelde wedstrijd kan fluiten?

Antwoord: dit kan gebeuren en is natuurlijk lastig, leg contact met een ander team en ruil de wedstrijd voor een andere wedstrijd zodat er wel een scheidsrechter is.

 

  • Wordt er rekening gehouden met andere vrijwilligerstaken die door teamleden worden ingevuld?

Antwoord: Op dit moment nog niet. Voor dit schema was dat gezien de tijdsdruk en wijzigingen in vrijwilligerstaken praktisch niet uitvoerbaar. We gaan hier de komende tijd zeker naar kijken!

 

  • Gaat dit model nog wijzigen?

Antwoord: Uiteraard gaan we dit model evalueren en op basis van ervaringen waar nodig wijzigingen doorvoeren.

 

 

 

 

Share