Club nieuws

Ronde drie voor de jeugd!

Zaterdag 16 september was voor de meeste jeugdteams de derde speelronde. Eens kijken wat ons dat heeft opgeleverd. Bij de F teams zagen we de derde overtuigende overwinning van de F1. De F2 en F4 wisten zelf niet te scoren, maar ook de tegenstander kwam niet te scoren, dus twee keer 0-0. Een keurige overwinning was er wel voor de F3. VZOD F1 werd met 2-1 verslagen. De F teams doen het dit seizoen direct al goed. Vorige week werd wel hier en daar verloren maar ze zijn op de goede weg. Veel spelplezier en goede trainingsopkomsten!

Twee winst- en twee verliespartijen bij de E teams. Fluks E1 wist onze E4 viertal te kloppen met 0-4. De E2 had het zwaar tegen KIOS E2 en verloor met grote cijfers 6-0. Hopelijk gaat het de volgende keer beter bij deze ploegen. Gewoon goed en fel trainen dan kan het niet missen of we gaan scoren en winnen. De E3 pakte keurig twee punten tegen Velocitas, want het wist daar met 0-1 te winnen. Helemaal mooi was de overwinning van de E1 op de toen nog koploper Excelsior. 0-3 is een mooie uitslag en het gaat lekker met onze E1!

Bij de D teams waren de resultaten wat teleurstellend. T.O.P. D2 verloor onnodig bij VEO met 6-5. Helaas verloren ook de D3 en D4. De D3 wacht nog op de eerste punten, maar met de week wordt het resultaat beter dus een overwinning zal spoedig komen. Van Madjoe D1 verliezen is geen schande. Velocitas D2 zit wat te laag ingedeeld en onze D4 was dan ook kansloos met 3-11. Toch jammer dat dit soort clubs met hun jeugd zo laag ingedeeld wordt of zelf aanvraagt… De D5 won echter keurig met 2-1 van Sporting Trigon en dit was tevens de eerste overwinning van het seizoen dat er maar een hoop mogen volgen. Het hoogste D-team speelde bij Blauw Wit en na 6-3 achter werd het toch nog 7-9 voor TOP.

Ook de C1 wist net als de D1 te winnen. Het puntloze Nieuwerkerk kreeg met 11-2 op de broek. Volgende week de kraker tegen Fortuna en dan zullen we zien hoe sterk onze C1 echt is. De C2 verloor helaas van het fysiek sterke Rohda C1, 5-7. De C3 wist het ook niet te redden tegen GKV C1 en verloor met 6-4. Zonde, want GKV was te kloppen. Onze C4 had een super dag en pakte Pernix C2 in met 0-6. Altijd lekker zon eerste overwinning! De C5 had moeite met scoren en gooide er 1 in. Helaas voor ons deed KIOS C2 dat twee keer.

Oei! De B1 leed een thuisnederlaag van 10-14 tegen Telstar B1. Wat ging er mis? Onderschatting? Nu met beide benen op de grond en elke week hard voor de punten gaan knokken. Gelukkig liet de B5 wel een overwinning noteren en kreeg SDO met 4-3 eronder. Groot was de nederlaag van de B2 tegen BEP B1, nl. 3-11. Dit kan een keer gebeuren en de komende wedstrijden gaan de punten vanzelf binnenstromen. Crescendo B1 won van onze B3 met 3-7.

We doen het niet slecht met de jeugd, maar het kan altijd beter. Dit weekend 11 nederlagen en dat is toch erg veel, daar tegenover staan 9 overwinningen. Wederom weinig gelijke spelen, dit weekend 2. Alle ploegen veel succes de komende week
Share