Club nieuws

Club nieuws. Na enige tijd worden berichten gearchiveerd.

Rob Meijer treedt af

Zaterdag 12 december treedt Rob Meijer na bijna 10 jaar af als KNKV voorzitter. Rob is daarvoor, in een aantal termijnen, meer dan 20 jaar voorzitter van TOP geweest. Rob is één van de initiatiefnemers geweest van het meerjarenplan om TOP naar het hoogste niveau van het korfbal te brengen. 

Hij heeft dus destijds aan de wieg gestaan van de plannen voor de ontwikkeling naar een topclub, en daarmee bijgedragen aan de grote successen die wij met en bij TOP de afgelopen jaren hebben mogen vieren. Al zijn inspanningen hebben geleid tot een benoeming tot erevoorzitter en het openen van het Rob Meijerplein op ons complex. Daarnaast is Rob nog vaak op ons complex te zien als trouwe supporter.

 

Wij zijn dan ook trots dat Rob uit onze geledingen komt! Niet veel verenigingen kunnen zeggen dat een lid van hen voorzitter van het KNKV bestuur was. Een bijzonder en memorabel moment was dat dat Rob in 2011 als nieuwe voorzitter van het KNKV de beker aan TOP mocht uitreiken! Extra bijzonder was dat zijn dochter Leonie optrad tijdens de zaalfinale.


Het aftreden van Rob is te volgen via de livestream van de bondsraad. Het afscheid van Rob wordt als laatste agendapunt behandeld. De bondsraad start om 10.00 uur.  

 

 

Share