Club nieuws

Alle nieuwsberichten van onze website vind je hier. Let op:  na enige tijd worden de berichten gearchiveerd.

Rob Meijer benoemd als Ridder in de orde van Oranje Nassau

Zaterdag heeft Rob uit handen van de burgemeester, Carla Breuer deze mooie onderscheiding mogen ontvangen. Helaas door Coronamaatregelen konden er slechts een beperkt aantal mensen bij aanwezig zijn.

 

Rob Meijer nam afgelopen zaterdag officieel afscheid als voorzitter van het KNKV. Tijdens dit afscheid werd Rob verrast door de burgemeester die genoemde onderscheiding uitreikte. O.a. in het bijzijn van broer en zus, kinderen en kleinkinderen heeft Rob deze onderscheiding in ontvangst genomen, opgespeld door zijn vrouw, Linda. 

Naast onze burgemeester spraken de volgende aanwezigen lovende woorden over de voorbije periode: Anneke van Zanen (voorzitter NOC*NSF), Peter Blangé (directeur Rotterdam Topsport) en Jan Fransoo (president IKF).  Mooie woorden waren er ook vanuit het KNKV, Weidevogels en TOP. Dirk Meijer, Rob zijn tweeling broer, opende de reeks door alle aanwezigen een kijkje in de jeugd van Rob te geven.

 

Het bestuur van TOP is super trots dat Rob deze onderscheiding, uiteraard zeer terecht, heeft gekregen. Dat TOP veel aan hem te danken heeft blijkt wel uit zijn TOP Erevoorzitterschap en het Rob Meijerplein, te vinden op ons complex. Naast dat Rob meerdere keren voorzitter is geweest van TOP, was hij ook voorzitter van korfbalvereniging Weidevogels en is hij afdelingsvoorzitter geweest. Daarnaast is hij voorzitter geweest van de stichting die het wereldkampioenschap korfbal in Nederland en het 100 jarig bestaan van het korfbal verbond organiseerde.

 

Rob namens TOP van harte gefeliciteerd met deze koninklijke onderscheiding.

 

 

Prima verzorging door de TOP vrijwilligers, proosten met champagne mocht uiteraard niet ontbreken.

 

 

Share