Club nieuws

Alle nieuwsberichten van onze website vind je hier. Let op:  na enige tijd worden de berichten gearchiveerd.

Rekreanten Tournooi

Of het alweer weken geleden is, dat we het tournooi hadden, maar in werkelijkheid is het op dit moment pas een week geleden. Zelf heb ik weer van het hele gebeuren genoten, ik hoop - en ik geloof - dat het iedereen zo vergaan is. Ook de deelnemende verenigingen waren uiterst kontent. Als ze vragen of ze volgend jaar weer mogen komen, dan hebben ze het naar het zin gehad, denk ik zo.

De wedstrijden waren heel leuk om te zien, er was wel een groot verschil tussen alle andere teams en het team van de DANAIDEN . Ze vertelden, dat ze ook nooit trainen. Maar T.O.P. zelf mag blij zijn, dat ze in de laatste wedstrijd tegen de Danaiden twee punten binnenhaalden, door met 3-2 te winnen. Zo eindigde T.O.P. op de vierde plaats.

Er werd ontzettend veel gescoord dit tournooi, uitslagen van 10-1, 10-3, 9-1 en 8-1 waren aan de orde van de dag. Uiteindelijk werd VRIENDENSCHAAR eerste met 7 punten, KVS tweede met 6 punten, MERWIC derde met 5 punten, T.O.P. dus vierde met 2 punten en DANAIDEN vijfde met 0 punten. Maar voor iedereen was er dezelfde prijs: EEN TAART!! En met zijn allen werd er heerlijk van de taarten gegeten.

Natuurlijk iedereen weer bedankt, die meegewerkt hebben,: Wander met de omroep, Ad en Marry voor de EHBO. Gelukkig is er niets ernstigs gebeurd. Dank zij de scheidsrechters, die opdracht hadden de wildelingen direkt te waarschuwen en eventueel eruit te sturen! Bedankt Rob, Hans en Eric. Gabrielle moest helaas door ziekte afhaken, maar Bert Wilbrink heeft nog een wedstrijd voor zijn rekening genomen, ook bedankt!

Ik was van plan, omdat ik dacht, dat het deze keer de dertigste keer was, dit tournooi als laatste te organiseren. Ik zou mijn ontslag als organisator van het tournooi indienen!! Maar bij wie?? Halverwege het tournooi kwam Rob Meijer ook even kijken, hij zou zelfs een wedstrijd mee willen doen, maar kon zijn schoenen helaas niet vinden, dus ging dat niet door. Wel hebben we over het tournooi gesproken en hij vindt het voor T.O.P. ook belangrijk, dat het blijft.

Nu ben ik thuis nog eens in mijn administratie gaan snuffelen en ontdekte, dat het in 2007 pas de dertigste keer zou zijn. In 1978 was er t.g.v. het 50-jarig jubileum ons eerste rekreantentournooi, dus reken zelf maar uit. Ik had min of meer al aan Rob beloofd, dat ik het dan nog een keer - en dat zou dan ook de aller-aller-laatste keer zijn - het tournooi zou organiseren.

De gemiddelde leeftijd van ons eigen team klimt ook aardig omhoog, vandaar , met het oog daarop , dat wij met ons team niet zo lang meer door kunnen gaan. Een nieuw rekreantenteam is zich inmiddels ook al aan het inwerken ( nu zullen zij zich nog lang geen rekreant voelen, omdat het allemaal oud-korfballers zijn en dat is bij ons NIET het geval) En wie weet nemen zij in de toekomst de taak over een tournooi te organiseren. Weet je, dat wij de eerste tournooien ALTIJD met de eerste prijs naar huis gingen????

Wij hadden ook maar net genoeg mensen voor een team. Dank zij Selma en Michiel hadden we 5 heren en vijf dames. Helaas moesten Will en Annelies afzeggen voor een sterfgeval in de familie.

Na afloop zijn we met 24 man gaan eten in ALL-IN. Dat was een hele gezellige - met lekker eten en drinken - afsluiting van weer een geslaagd tournooi. BEDANKT ALLEMAAL!!

Maandag 3 april gaan we weer buiten trainen, van 8 - 9 uur s-avonds.

Misschien ben ik iets vergeten, sorry!!

Groetjes,
INEKE

Share