Club nieuws

Alle nieuwsberichten van onze website vind je hier. Let op:  na enige tijd worden de berichten gearchiveerd.

Quantine feest !!!

Beste TOP-pers,

Met de bingo nog in ons achterhoofd, begon bij de feestcommissie het enthousiasme om iedereen weer ‘in het echt’ te mogen zien steeds meer te groeien. Nu er steeds meer mogelijk is, zijn we voorzichtig gaan peilen of het mogelijk was om een feest te kunnen geven bij TOP.Na veel overleg met het bestuur, de coronacoördinatoren en de KC, zijn we met elkaar tot een plan gekomen smiley

Zaterdag 10 juli zal er een afsluitend (18+)feest in de TOP-kantine gegeven worden!

 

Dat is natuurlijk geweldig, maar in verband met de C* -maatregelen, zijn er wel een aantal restricties waar wij ons aan moeten houden...

 

1. Het feest is van 19.00 tot 24.00. LET OP: de deuren sluiten om 20.30, als je dit niet haalt, stuur ons even een mailtje op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Eet dus voordat je komt, want de frituur zal niet aanstaan.

 

2. Er zal bij de ingang gecontroleerd worden op jouw geldige QR-code in de coronacheck app (zie https://coronacheck.nl/nl/ voor meer informatie). Je mag naar binnen als je volledig gevaccineerd bent, een herstelbewijs hebt of minder dan 40u geleden negatief getest bent op corona (via www.testenvoortoegang.nl). Kan je niet aan deze voorwaarden voldoen, dan mag je helaas niet naar binnen. 

 

3. Het feest is 18+ en alleen bedoeld voor leden van TOP. We willen heel graag snel weer een feest voor iedereen kunnen geven, maar voor nu beperken we ons tot deze doelgroep. 

 

4. Een kaartje kost 5 euro, waarmee je ook onze mooie club zal steunen. 

 

5. Aanmelding via de site betekent nog niet dat je gegarandeerd bent van een kaart. We hebben 100 plekken in de kantine, en houden het ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’ principe aan. Vanaf maandag om 09.00 kan je je inschrijven en woensdag krijg je bericht of je definitief mag komen. Daarna zal je een tikkie krijgen om de entree te betalen. 

 

-- online aanmelden is gesloten, neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer info -- 

 

 

Het zijn een boel regels, maar als dit allemaal lukt, kunnen we met elkaar een feestje houden waar de 1,5meter regel niet meer geldt. DJ Tho-vo zal als vanouds keiharde hitjes draaien. 

 

Wij hebben er ongelofelijk veel zin in, jullie ook?!

 

Liefs,

De feestcommissie

 

 

 

 
Share