Club nieuws

Alle nieuwsberichten van onze website vind je hier. Let op:  na enige tijd worden de berichten gearchiveerd.

Pinkstertoernooi bij Tempo

Nog een week, dan is het zover. Met alle jeugd (en een aantal senioren) gaan we naar het Pinkstertoernooi bij Tempo in Alphen aan den Rijn. Hieronder alle belangrijke informatie om deze dag goed te laten verlopen.

De busreis en betaling

De bussen vertrekken om 8.30 uur. Voor die tijd moet je je melden en de busreis betalen. Kom daarom om 8 uur, zodat we ook echt om 8.30 uur de bussen in beweging kunnen zetten.

In de kantine is de route duidelijk aangegeven; je meldt je bij de tafel van jouw letter, waarna je een stempel krijgt met jouw busnummer. Je loopt door naar één van de pinautomaten om €7,50 te betalen voor de bus en daarna ga je naar buiten, waar je met jouw team wacht, tot je het seintje krijgt dat je naar jouw bus kunt gaan. Alle coaches, die alleen mee gaan om te coachen, hoeven de busreis niet te betalen. (speel je ook wedstrijden, dan dus wel)

De bussen vertrekken om 16.15 uur weer vanuit Alphen naar Sassenheim. De verwachting is, dat we tussen 16.45 en 17.00 uur weer in Sassenheim zullen zijn.

 

Let op: op de terugweg neem je de bus met hetzelfde nummer als op de heenweg, om voor ons het overzicht te houden! Wanneer je met jouw ouders terugreist, moet je het even aan jouw trainer of aan Hugo of Steven K. melden, zodat we niet naar jou gaan zoeken na de bustelling.

 

Toernooi

Ieder jeugdteam speelt tenminste 1 beachkorfbalwedstrijd. Een wedstrijd op zand (en blote voeten!) met net iets andere regels. Die krijg je uiteraard uitgelegd ter plekke. Omdat je daarna weer je korfbalschoenen aan moet, is het handig een handdoek mee te nemen, zodat je niet met zandvoeten een gewone wedstrijd gaat spelen. (om blaren te voorkomen)

 

Teams

De meeste teams zijn zo goed als compleet en kunnen als team de wedstrijden gaan spelen. Toch  hebben we een aantal kinderen moeten samenvoegen tot 1 team, zodat we een compleet team konden inschrijven. Bij het melden aan de bustafels hoor je in welk team je gaat spelen.

 

Kan ik nog mee?

Uiteraard verwachten we iedereen, die zich heeft opgegeven. Heb je je niet opgegeven, dan kun je niet meer mee! De bussen zitten vol, dus er is simpelweg geen plek meer.

 

Supporters

Uiteraard is iedereen van harte welkom om, met eigen vervoer, naar het toernooi te komen om de TOP-teams te supporteren. Het adres van Tempo is Olympiaweg 2 in Alphen aan den Rijn. Op een gewone zaterdag is het al lastig te parkeren daar, dus hou rekening met een wandeltijd naar het veld.

 

Eten, drinken en weersafhankelijk materiaal

Zorg dat je voldoende eten en drinken bij je hebt om de dag door te komen. Het is een intensieve dag, dus misschien heb je wat meer nodig dan normaal. Zorg verder voor zonnebrand bij mooi weer en een vuilniszak om jouw kleren en tas in te doen bij regen.

 

Heel veel plezier!

We hopen op een zonnetje, maar ook zonder zonnetje zullen we met zijn allen een heel gezellige dag beleven. Geniet er van!

 

Heb je nog vragen, mail gerust naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of spreek één van ons aan op het veld.

 

TC-Jeugd

 

 

Share