Club nieuws

Club nieuws. Na enige tijd worden berichten gearchiveerd.

Pilot inzet van ouders jeugdteams

Vanaf heden kan er weer worden ingeschreven voor de bar/keukendiensten tot en met januari via de KNKV app. Deadline hiervoor is zondag 20 november 2022. Bekijk hier de instructie hoe dat te doen

 

We starten een Pilot voor de inzet ouders van jeugdteams

 

Ondanks vele oproepen en de goede inzet van al onze huidige vrijwilligers, waar we zeer blij mee zijn, lukt het helaas niet altijd om de bar/keuken volledig gevuld te krijgen of kost dit heel veel moeite. Het is in het belang van ons allemaal dat de kantine open en toegankelijk is. Daarom gaan we starten met een pilot om ouders van jeugdteams in te delen om af en toe een bardienst te draaien voor de gaten die niet vrijwillig worden ingevuld via de inschrijving in de KNKV app. 

 

We willen de pilot op de volgende manier insteken:

 

  1. Op het moment dat het speelrooster & rijschema bekend is geven we vrijwilligers de kans om in te schrijven voor de diensten die hen goed uit komen via de KNKV app. (Communicatie via website, socials en bar Whats app).
  2. Na het verlopen van de deadline (ca een week) zullen we de gaten in het rooster opvullen met (ouders van) jeugdteams. (Communicatie via de contactouder in de ouderapp).
  3. Ouders van het ingedeelde jeugdteam bepalen zelf onderling (via de team app bijvoorbeeld) wie de teamdienst(en) invult en geven dit door aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Na het zaalseizoen willen we graag evalueren om te kijken of deze pilot ons brengt wat we er van verwachten. Dus als je feedback of vragen hebt, dan horen we het graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Toelichting

 

We zien om ons heen dat andere verenigingen ook werken met het toewijzen van bardiensten aan ouders. Hopelijk heeft het bij ons het resultaat dat meer mensen bekend raken met een bar/keukendienst, dit leuk gaan vinden en vrijwillig een dienst gaan invullen!

 

Mocht je sowieso graag bar/keukenvrijwilliger worden en dus ook kunnen inschrijven op door jou gewenste tijden, laat het weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Share