Club nieuws

Overzicht prestaties jeugdteams

Na vorige week ons eigen jeugdtoernooi te hebben gespeeld, was het voor de meeste teams dan eindelijk zover, de competitie! Altijd spannend, want hoe goed zijn we? Hieronder een kort verslag naar aanleiding van de resultaten en wat er hier en daar gezien en gehoord is.

De B1 kreeg een onbekende tegenstander uit Zutphen op bezoek, namelijk KVZ. Onze fysiek sterke B1 had geen kind aan deze tegenstander en met speels gemak werd er dik gewonnen met 15-2. Een goed begin maar volgens mij moet de echte tegenstand nog gaan komen. Helaas waren er voor de B4 en B5 nederlagen. Een kleine kantekening mag hier wel geplaatst worden, want het was wel tegen Aurora B1 en Oosterkwartier B1. Goed blijven trainen dan komen de winstpotten vanzelf.

Onze C1 moest aantreden tegen KCC en dat dit een redelijk goede ploeg is, ondervond onze C1 vooral in het begin van de wedstrijd. Na een ruststand van 3-2 werd er uiteindelijk gewonnen met 8-4. Een prima start voor een bijna nieuwe C1! De C3 pakte ook de eerste punten versloeg Fluks C2 met 4-1. Helaas was Sporting Trigon C2 een maatje te groot voor onze C5 en werd er verloren met 6-1.

Bij de pupillen was er voor onze D1 direct een sterke tegenstander. VEO D1 beschikt over een goede ploeg en won dan ook met 9-6. Bij de rust stond het nog 2-2. 9 doelpunten tegen dat is wel erg veel, hier valt dus zeker wat winst te halen. TOP D2 deed het erg goed en won direct hun eerste wedstrijd met 3-1 van Avanti D2. In een doelpuntrijke wedstrijd verloor de D3 van Fiks D2 met 5-3. Dat de D3 kan scoren is wel duidelijk, nu wat minder doorlaten en de punten zijn binnen.
TOP E1 won bij KVS met 3-0 en dat is altijd goed! De E2 verloor van Crescendo E1 met 1-3. De E3 hield de 0 tegen Tempo E3 en maakte er zelf 1 dus dat betekent 2 punten. Nieuw dit jaar is TOP EV1. Dit team speelt net als de F-jes monokorfbal en met alleen maar meiden. Altijd even afwachten hoe het dan gaat. Madjoe EV1 heeft gezien dat het goed zit en er werd gewonnen met maar liefst 1-7! Bij de F-jes alleen maar mooie overwinningen en dat is erg knap. Een teken dat we al goed bezig zijn. De F1 had na een lastige eerste helft (3-3) geen kind meer aan Tempo F1 en met 9-4 werd er gewonnen. De F2 won bij Fiks F1 met 0-3 en de F3 pakte de punten bij Sp. Trigon 2-4. Voor het laagste F team de F4 was er de minimale 1-0 overwinning op Meervogels F2. Prima!

Kijkend naar alle uitslagen mogen we het eerste weekend als geslaagd noemen. 11 winstpartijen en 7 verliespartijen. Het valt wel op dat er geen gelijke spelen waren en ook is er geen van de jeugdploegen op een grote verliespartij getrakteerd. Voor sommige teams begint de competitie pas komend weekend. Allemaal veel succes toegewenst en blijf goed trainen!

Share