Club nieuws

Overleden...Mike Ruijters

Afgelopen weekend kwam bij ons het vreselijk verdrietige bericht binnen dat Mike Ruijters zaterdag 7 mei op 55 jarige leeftijd is overleden. Vorig jaar zomer werd bij hem darmkanker geconstateerd en ondanks de slechte vooruitzichten gaf hij het niet op en heeft gestreden, maar het was geen eerlijke strijd.

Nog voordat we hadden vernomen dat Mike ziek was, had het bestuur al besloten om hem tijdens de ALV 2021 voor te dragen als Lid van Verdienste van onze club. Helaas kon Mike er toen niet bij zijn, maar zijn vrouw Joke en dochter Anne waren er wel.

Mike en Joke zijn overgekomen van Achilles en toen ze in Lisse kwamen te wonen, hadden ze al snel de weg naar TOP gevonden. Mike heeft zich bij TOP zeer verdienstelijk gemaakt, hij was een vaste kracht in het scheidsrechterskorps van TOP, heeft zich jarenlang bewezen als een goede organisator van het TOP jeugdtoernooi. Mike heeft de nodige trainings- en coaching uren gedraaid bij TOP. Samen met Joke en Anne hielpen ze vaak mee met Tete a Tete planten in december. Tevens was Mike regelmatig actief achter de jury tafel en heeft ook de nodige tijd aan de TOP Website besteed. Samen met Joke was hij een trouwe fan en vaste supporter van Anne. 

We gaan deze echte TOPPER heel erg missen.

Wij wensen Joke en Anne en familie heel veel sterkte met het verlies van Mike. 

 

Ruud Westerbeek

Namens het bestuur

 

 

Share