Club nieuws

Oproep aan junioren

Komende week beginnen de zaalwedstrijden weer en het kan voorkomen dat je een keer niet kunt spelen. Hetzij door vakantie/ weekendje weg/ ziekte/ lunchafspraak/ schoolreis/ blessure etc. Het is gebruikelijk dat iemand zich dan afmeldt bij de coach c.q. trainer. Wat door sommigen nog weleens vergeten wordt is dat men zich ook moet afmelden bij het wedstrijdsecretariaat...

Het wedstrijdsecretariaat heeft dan het overzicht bij incomplete teams. Ik kan dan invallers regelen. Mocht zich iemand niet afgemeld hebben dan is het erg vervelend wanneer ik die persoon probeer te bereiken en die zit bijv. in Hongarije. Niet handig dus. Ook bij blessures is het belangrijk dat je je afmeldt bij het wedstrijdsecretariaat. Speelt een team op een zaterdag niet, laat toch even weten als je er niet bent. Misschien hebben andere teams invallers nodig. Dit voorkomt ergernis. Een mailtje /sms je / whatsappje / telefoontje en gezond verstand is snel gedaan. Dus meld je te allen tijde af bij de trainer EN wedstrijdsecretariaat. Succes in het komende zaalseizoen.

Hartelijke groeten Wilma 06-53408045, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Share