Club nieuws

Club nieuws. Na enige tijd worden berichten gearchiveerd.

Onder voorbehoud: trainingsschema zaal 2020/2021 vanaf 2 november 2020

 

Onder voorbehoud van goedkeuring van het protocol door Stiwa, gaan vanaf maandag 2 november 2020 alle TOP teams in de zaal trainen. Het maken van het trainingsschema voor 48 teams in een – door Corona nog meer - beperkt aantal beschikbare uren is altijd een behoorlijke puzzel.

 

We hebben getracht met veel zaken rekening te houden. Bijvoorbeeld de beschikbare uren, alle teams minimaal 1 keer in de zaal trainen, voorkeuren van trainers zodat zij niet 4 of 5 avonden naar TOP hoeven, jeugd niet te laat trainen, etc.

 

Daarnaast speelt nog mee dat het KNKV nog geen besluit heeft genomen over de zaalcompetitie. Als de start hiervan niet op 21 november (Korfbal League 23 oktober) is, maar aanzienlijk later, kan het betekenen dat een aantal teams voorlopig minder of niet gaan trainen en er mogelijkheden ontstaan om (tijdelijk) te schuiven naar betere tijden. Hierover zullen we dan later publiceren.

We publiceren nog apart over het protocol voor de zaaltrainingen. Waarschijnlijk moeten we, om kruisend verkeer te voorkomen, een deel van de trainingen inkorten met 5 of 10 minuten. Een deel van de trainingstijden zullen dus waarschijnlijk nog 5 of 10 minuten af gaan wijken van schema zoals hieronder gepubliceerd, maar binnen het gepubliceerde tijdvak blijven. Sowieso is de - ook ingekorte - trainingstijd inclusief het klaarzetten en opruimen van het trainingsmateriaal.

In de kerst- (21 december 2020 tot en met 1 januari 2021) en voorjaarsvakantie (22 tot en met 26 februari 2021) zijn er voor alle teams geen trainingen. TOP 1, 2, A1 en B1 hebben vanwege een mogelijk afwijkend competitieschema hun eigen schema in deze vakanties.

 

Het trainingsschema zaalseizoen 2020-2021 vind je hier.

 

Namens de technische commissies, wedstrijdzaken en het bestuur,

Benjamin van Tol, Steven Baart, Corné Tiggelman, Patrice de Vos, Barbara Romsom en Bert Wilbrink

 

 

 

Share