Club nieuws

Alle nieuwsberichten van onze website vind je hier. Let op:  na enige tijd worden de berichten gearchiveerd.

NK pagina

Beste supporters, ouders en andere geintresseerden…………..Op zaterdag 11 maart is het zover!!!!!!!!!
TOP B1 gaat in de Sporthallen-Zuid te Amsterdam strijden om het kampioenschap van Nederland en TOP C1 gaat voor dit kampioenschap naar het Friese Stiens. Ook TOP D1 en TOP A1 maken nog kans op deelname aan het Nederlands kampioenschap, maar hierover weten we na de wedstrijden van aanstaande zaterdag waarschijnlijk meer. Naar de Sporthallen-Zuid gaat in ieder geval een supportersbus. Het exacte programma omtrent TOP C1 en eventueel TOP A1 en D1 is tot op heden nog niet precies bekend. Hierover volgt in het TOP nieuws van volgende week meer informatie.

Ook op de TOP site zal de NK pagina de komende weken up to date gehouden worden.

B1 nieuws
Op dit moment lopen de aanmeldingen voor de busreis naar de Sporthallen-Zuid gestaag door. Je kunt je echter nog steeds opgeven.

Heb jij zin om met de bus mee te gaan naar Amsterdam om de B1 (en evt. de D1) aan te moedigen?

Stuur dan een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De bus vertekt om circa: 9.00 uur bij het TOP veld
De bus is terug om circa: 16.30 uur

Eigen bijdrage: 5 euro p.p.

Voor vragen omtrent het NK van de B1 kunt u bellen of mailen met Erwin van Leeuwen.

Telefoon: 0252-234155 e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

C1 Nieuws
Het speelschema en het grootste gedeelte van de tegenstanders is voor TOP C1 inmiddels bekend. Het is echter afhankelijk van het aantal supporters en/ouders of we met een bus naar het Friese Stiens gaan rijden. Iedereen die een busreis naar Stiens wel ziet zitten kan een e-mail sturen naar het volgende adres:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Indien er een bus gaat rijden zal deze rond half acht in de ochtend vertrekken en de verwachting is dat de C1 om ongeveer half acht savonds weer in Sassenheim terug is.

Voor vragen omtrent het NK van de C1 kunt u bellen of e-mailen met Anouk Knops. Haar telefoonnummer is: 0252-216836, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

D1 Nieuws
TOP D1 HEEFT AFGELOPEN ZATERDAG EEN GEDEELDE EERSTE PLAATS IN DE HOOFDKLASSE A AFGEDWONGEN! !! OM TE KUNNEN BEPALEN WIE ZICH DEFNITIEF KAMPIOEN MAG NOEMEN SPEELT DE D1 OP WOENSDAG 1 MAART EEN BESLISSINGSWEDSTRIJD.

WOENSDAG 1 MAART: TOP D1- EXCELSIOR D1
AANVANG: 18.30 UUR SPORTHAL OLYMPUS ZOETERMEER

Als TOP D1 aanstaande woensdag wint van Excelsior speelt het zaterdag 4 maart in de Sporthallen-Zuid om 10.30 uur in de kruisfinale tegen Koog Zaandijk D1 en als de D1 verliest tegen KVS D1. De aanvangstijd van deze kruisfinale is 10.30 uur.

A1 Nieuws
Door de overwinning van afgelopen zaterdag op DVO A1 heeft TOP A1 nog een winstpartij nodig om zich te plaatsen voor de kruisfinale tegen Dalto uit Driebergen of Blauw-Wit uit Amsterdam. Aanstaande zaterdag moet in sporthal de Wasbeek wel gewonnen worden van naaste concurrent OVVO A1. Aanvang van deze wedstrijd: 16.15 uur.

Indien TOPA1 zaterdag wint van OVVO volgen op deze pagina volgende week de nieuwsfeiten omtrent de kruisfinale.

Indien je plannen hebt om mee te gaan raden we je wel aan even te kijken of je deze zaterdag niet zelf moet spelen, fluiten, coachen of zaalwachten (TOP 6, 7, A3, A4, A5, B3, B4, B5, B6, C2, C4, D4, E1 en E3 spelen competitie op 11 maart)!

Vergeet deze dag niet je TOP sjaal, TOP shirt en alles wat maar Rood Wit is mee te nemen!

Share