Club nieuws

Club nieuws. Na enige tijd worden berichten gearchiveerd.

Nieuwe leden van verdienste

Tijdens de ALV van maandag 25 oktober j.l. zijn er 5 leden voorgedragen en benoemd als lid van verdienste. 

 

Patrice de Vos

We hebben Patrice in eerste instantie leren kennen als speler van de selectie. Vele jaren was hij daar van vaste waarde en heeft aan menig succes bijgedragen. Patrice zet zich al jarenlang in als TC Topsport lid en is daar al weer jaren voorzitter van. Toen Patrice tijdens een bestuursvergadering binnen liep schrok hij van het kleine bestuur en heeft zich toen aangemeld al bestuurslid. Binnen het bestuur hebben we Patrice leren kennen als een gedreven bestuurslid die naast Topsport ook veel kennis heeft rondom gebouwen en velden. Patrice heeft de veldvervanging van ons hoofdveld begeleid, waar ook vele contacturen met de gemeente etc. zaten. Daarnaast is Patrice in geval van nood altijd bereid om even in te springen als het gaat om coachen, om te fluiten of als BHV-er en heeft hij in het Coronajaar veel geregeld rondom de wedstrijden van TOP 1 en 2.

 

Jan Kramer 

Jan heeft jarenlang jeugdteams gecoacht. Daarnaast was Jan als vrijwilliger betrokken bij de juniorenraad, de kantine commissie, de medische commissie en is voorzitter geweest van de Keuze Commissie. Hij is vanaf de begin jaren dat we een eigen TOPkamp kregen mee gegaan als leiding en is ook verschillende jaren Hoofd Kampleiding geweest. De laatste jaren was Jan als fysiotherapeut een vaste waarde voor de verzorging van de selectie. Jan heeft met zijn fysiotherapie praktijk TOP als sponsor ondersteund.

 

Mike en Joke Ruijters

Joke en Mike zijn overgekomen van Achilles toen ze in Lisse gingen wonen. Zij zijn al jarenlang van vaste waarde voor de club. Al vele jaren zijn zij beiden actief als scheidsrechter en hebben ook de nodige trainings- en coachings-uren aan TOP besteed. Joke is ook actief als veldwacht en zowel Mike als Joke helpen bij de narcissenactie. Mike heeft door jarenlang het jeugdtoernooi te organiseren bewezen dat hij een uitstekende organisator is.  Ook regelde Mike de coördinatie rondom de externe toernooien. Joke heeft binnen de financieel commissie laten zien dat zij daar uitstekend kan organiseren, daarnaast is Joke jaren actief betrokken geweest bij het Topnieuws. Mike is ook actief achter de jurytafel en heeft de nodige uren aan de website besteed.


Wim Boekhoven

Wim is de afgelopen jaren de stille kracht van het wedstrijdsecretariaat pupillen geweest. In ieder geval van 2012 tot dit seizoen heeft Wim ervoor gezorgd dat de pupillen steeds weer met een compleet team konden spelen. Daarnaast heeft Wim vele uren achter de camera gezeten om de selectie te filmen voor de livestream. 

Gelukkig blijft Wim ook nog daarin actief en is hij rondom de ledenadministratie van belangrijke waarde. Wim is één van de vrijwilligers die zorgt dat de ledenadministratie op orde is en blijft en is verantwoordelijk voor de aanvragen van de VOG. Ook is Wim al jaren het vertrouwde sleuteladres.

 

Allen gefeliciteerd, toppers.

 

 

 

 

Share