Club nieuws

Club nieuws. Na enige tijd worden berichten gearchiveerd.

Nieuw seizoen Walking Korfball bij TOP

TOP is nu ruim een jaar bezig met Walking Korfball en de conclusie is gerechtvaardigd dat de sportvariant voor ouderen vanaf 55 jaar een succes is. Op verzoek van de deelnemers zijn we de zomerperiode gewoon doorgegaan! Toch staat er ook voor Walking Korfball weer een nieuw seizoen te wachten en nieuwe deelnemers zijn uiteraard van harte welkom. 

Bij Walking Korfball, net als bij andere OldStars sporten, gaat het om het blijven bewegen in een sociale omgeving. Het is wandelend korfballen, je hoeft echter niet gekorfbald te hebben om mee te kunnen doen. Jeu de boules is voor vele deelnemers een vast onderdeel van het programma. Ons sportcomplex biedt daartoe alle mogelijkheden.

Daarnaast wordt ook aandacht besteed aan wat meer educatieve onderwerpen, zoals bijvoorbeeld valpreventie.

Bij de OldStars sporten is de derde helft, het sociale element, erg belangrijk. Na afloop van de training wordt gezellig onder het genot van een drankje nog wat nagepraat. Het komende seizoen gaan we daar incidenteel wat meer sturing aan geven.

Op 8 september staan vakantie ervaringen op het programma. Uiteraard geheel vrijblijvend lijkt het leuk om die ervaringen te delen en nieuwe ideeën op te doen.

Op 29 september kan iedereen mede geinteresseerden in Walking Korfball meenemen, alhoewel dat natuurlijk iedere bijeenkomst kan. Op deze dag geven we nadere informatie over de opzet van Walking Korfball en de vereniging TOP.

Kortom, het nieuwe seizoen begint weer. We houden vast aan de vrijdagmiddag om 14.45 uur. De training is van 15.00-16.00 uur en aansluitend de derde helft.

Dus iedere vrijdagmiddag voor elke 55 plusser uit de regio Walking Korfball bij TOP op haar complex aan de Sportdreef 8 te Sassenheim.

 

Share