Club nieuws

Meld je aan voor TOPKamp 2022

Beste jongens en meiden, het duurt nog een tijdje maar dan is het zomervakantie en dat betekent dat we in de eerste week van die vakantie van 9 t/m 16 juli 2021 weer op TOPkamp gaan. TOPkamp is een leuke afsluiting van dit bijzondere korfbalseizoen. We gaan dan met een groep van zo’n 130 mensen een weekje weg. Alle kinderen die dit seizoen in een E, D, C of B-team spelen kunnen mee.

Omdat vorig jaar het reguliere kamp helaas niet door kon gaan, hebben we besloten de oudste B-ers (nu eerste jaar A) die zich vorig jaar opgegeven hadden voor het reguliere kamp, nog een extra mogelijkheid te geven om te genieten van hun laatste jaar als kampganger. Dit betekent dat zij zich ook dit jaar nog mogen opgeven.

Mochten we meer aanmeldingen krijgen dan beschikbare plekken, zullen we helaas mensen teleur moeten stellen. Dit zullen wij zo snel mogelijk na de laatste inschrijfdatum van 12 maart doen.

Het Sport en Spel-team maakt een programma dat bol staat van de activiteiten. Zo is er natuurlijk de bonte avond, maar gaan we natuurlijk ook (’s nachts) het bos in voor allerlei spellen. Met een beetje gunstig weer zullen we lekker veel buiten ronddartelen. Met alle TOPpers gaan we er een onvergetelijke week van maken.

Op dit moment lijkt het erop dat het coronavirus in juli geen rol van betekenis meer zal spelen. Indien de maatregelen t.z.t. toch weer strenger zijn dan op dit moment het geval is, zullen wij 4 weken voor aanvang van het kamp beslissen of het doorgaat of niet. Voorlopig gaan we er gewoon van uit dat we gaan.

Bij het annuleren van het kamp krijgt u de gemaakte kosten terug. De kosten van het kamp bedragen € 205,- per deelnemer.

Mocht je nog niet helemaal overtuigd zijn, kijk dan de filmpjes van vorige jaren op dit youtube kanaal van TOPKAMP

 

Voor vragen mag je altijd mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of Whatsappen naar 06 45 594 156

Groetjes, de TOPKAMP leiding

 

 

 

De aankondiging van dit jaar nog niet gezien?

 

Share