Club nieuws

Club nieuws. Na enige tijd worden berichten gearchiveerd.

Meld je aan voor TOPkamp 2021

Beste jongens en meiden,

Het duurt nog even, maar voor je het weet is het zomervakantie. Dat betekent dat we in de eerste week van die vakantie van 17 t/m 24 juli 2021 weer op TOPkamp gaan, mits de coronaregels dit toelaten. Momenteel weten we nog niet hoe de komende tijd eruit gaat zien, maar we blijven optimistisch en daarom openen we de inschrijving voor TOPkamp 2021. 

TOPkamp is een leuke afsluiting van dit bijzondere korfbalseizoen. We gaan dan met een groep van zo’n 120 mensen een weekje weg. Alle kinderen die dit seizoen in een E, D, C of B-team spelen kunnen mee*. Omdat vorig jaar het reguliere kamp helaas niet door kon gaan, hebben we besloten de oudste B-ers die zich vorig jaar opgegeven hadden voor het reguliere kamp (dus niet het alternatieve kamp op het TOP complex) nog een extra mogelijkheid te geven om te genieten van hun laatste jaar als kampganger. Dit betekent dat zij zich ook dit jaar nog mogen opgeven.
Mochten we meer aanmeldingen krijgen dan beschikbare plekken, zullen we helaas mensen teleur moeten stellen. Dit zullen wij zo snel mogelijk na de laatste inschrijfdatum van 21 februari doen. 

Het Sport en Spel-team maakt een programma dat bol staat van de activiteiten. Zo is er natuurlijk de bonte avond, maar gaan we natuurlijk ook (’s nachts) het bos in voor allerlei spellen. Met een beetje gunstig weer zullen we lekker veel buiten ronddartelen. Met alle TOPpers gaan we er een onvergetelijke week van maken.

 

Mocht je nog niet helemaal overtuigd zijn, kijk dan de filmpjes van vorige jaren via www.youtube.com/topkamp 

 

De kosten van het kamp bedragen € 190,- per deelnemer.
Inschrijven kan tot 21 februari via deze link: https://forms.gle/wm4Lwxra6apozDfp6

 

Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen rondom het coronavirus en brengen we jullie zo snel mogelijk op de hoogte zodra dit impact heeft op het aankomende TOPkamp.

Voor vragen mag je altijd mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

*Op het inschrijfformulier staan ook alle voorwaarden van de inschrijving.

 

Bekijk hier de aankondiging van het TOPkamp 2021: https://youtu.be/nxRcoQtPtMA\

 

Groetjes van de TOPkampleiding

Share