Club nieuws

Club nieuws, let op: na enige tijd worden de berichten gearchiveerd.

Live korfbal kijken op Eyecons

Zoals al eerder over bericht worden vanaf dit seizoen de wedstrijden van de (Reserve) Korfbal League live uitgezonden via het Korfbal Platform van Eyecons. Wil je live kijken, lees dan even het volgende.

Je dient je eenmalig (kosteloos) te registreren op:

 

www.eyecons.com

 

 

Klik op “het poppetje” rechtsboven op de homepage. Je komt dan op de inlogpagina. Als je al een account hebt kan je daar inloggen. Heb je dat nog niet, klik dan op “Registreren”, vul je e-mailadres en in verzin een wachtwoord en doorloop de procedure verder.

 

Hoe krijg je de beelden op een TV?

 

Onderstaand tref je de meest voorkomende mogelijkheden,:

 

  • Kijk je op een PC, sluit dan een HDMI-kabel aan tussen je PC en TV en selecteer de juiste ingang op je TV.
  • Kijk je op je smartphone en heb je een AppleTV dan kan je hem vanaf je smartphone naar je AppleTV streamen door op het AppleTV icoontje te klikken in de Eyecons player.
  • Maak je gebruik van een Google ChromeCast, laadt de Eyecons player dan in de Google Chrome browser en klik op het cast icoon.
  • Heb je een SmartTV dan kan je natuurlijk altijd rechtstreeks via de webbrowser van je TV naar Eyecons.com.

 

Met name over Smart TV’s is veel verwarring, hele nieuwe TV’s (waaronder Samsung) hebben een interne Chromecast ingebouwd. Bij Samsung heet deze functionaliteit Samsung Smart View. Mocht je TV hierover beschikken dan kan je er direct naar toe casten met het cast icoon in de Eyecons player vanaf je smartphone.

 

Samsung Smartphone gebruikers.

LET OP! Ga NIET met Samsung Internet maar WEL met Google Chrome Internet naar www.eyecons.com. De Samsung-internetbrowser ondersteunt geen casting functionaliteit op dit moment.

 

Tevens zijn er vele apps die zogenaamde screen mirrorring naar een SmartTV kunnen doen.

 

Kijk je op een tablet:

Heb je een op Android gebaseerd tablet en een google Chromecast, ga dan met de Google Chrome browser naar eyecons.com en klik op het cast symbool.

Heb je een Apple tablet (Ipad) en Apple TV, ga dan met Safari of Firefox naar eyecons.com en klik op het cast symbool.

 

Elke Smart TV: Heb je een SmartTV, dan kan je natuurlijk altijd rechtstreeks via de webbrowser van je TV naar Eyecons.com. Met name over Smart TV’s is veel verwarring, hele nieuwe TV’s (waaronder Samsung) hebben een interne Chromecast en vaak ook ApplePlay ingebouwd. Bij Samsung heet deze functionaliteit Samsung Smart View. Mocht je TV hierover beschikken dan kan je er direct naar toe casten met het cast icoon in de Eyecons player vanaf je smartphone.

 

 

 

 
Share