Club nieuws

Lieve toppers

Veel van jullie heb ik ondertussen al gesproken, van een aantal een berichtje gehad en van weer een aantal alleen een blik of een knikje. Genoeg om te weten dat het goed zit. 


Zoals jullie weten en misschien al wel in de krant hebben gelezen, neem ik na zaterdag, als speelster, afscheid van onze fantastische club. Dit doe ik echt met pijn in mijn hart. 7 jaar geleden kwam ik met veel enthousiasme en energie naar Sassenheim. In het begin is het altijd lastig, vraag je jezelf af: ga ik mijn plek hier vinden? Ga ik hier vinden waar ik naar op zoek ben? Allemaal vraagtekens die ik 7 jaar geleden had. Al die vraagtekens konden na een maand de prullenbak in. Qua korfbal was het toen nog niet zo heel goed, het vertrouwen vanuit de club was dat wel. Ik voelde me vanaf minuut 1 heel erg welkom, iedereen in de club heeft zijn of haar best gedaan om me op te vangen, me een warm welkom te geven. Jong of oud, groot of klein het maakte allemaal niet uit. Iedereen was altijd in voor een praatje. Vaak kwam ik op zaterdag om een uurtje om 3 ’s nachts thuis. Dan waren de snoepjes ondertussen wel op, die waren niet veilig bij Sanne en mij… Maar tekenend hoe gezellig het altijd was. Buiten het korfbal heb ik zoveel mooie en fijne mensen leren kennen en vriendschappen opgebouwd. 


Het eerste kampioenschap (voor mij dan) in de ZiggoDome.. Wat was dat kippenvel zeg, niemand die ons een cent gaf maar met TopsOurPride erachter of beter gezegd: de hele club erachter gingen we eroverheen. Op de platte kar waar iedereen het over had, het feest tot diep in de nacht.. Onvergetelijk! Hetzelfde als de EuropaCup in Sassenheim, zoveel vrijwilligers om het tot een succes te leiden. Alles tot in de puntjes toe geregeld, dat is iets waar ik altijd bewondering voor heb gehad. 

Zo zijn er nog zoveel mooie herinneringen of momenten, ik zou er genoeg over kunnen schrijven. Het belangrijkste is dat ik die nooit zal vergeten! Net zoals de vrijwilligersavond afgelopen vrijdag, de waardering die Maayk en ik voelden en de interesse naar ons is zo ontzettend mooi en fijn om mee te maken. Zulke kleine gebaren, die zoveel doen. Hoe vals het ook was (vooral door mij) “Vrienden voor het leven” was natuurlijk niet zomaar een liedje..

Zaterdag is het zover, na een lastig seizoen, zal ik (hoe egoïstisch het voelt) jullie gaan verlaten. Ik hoop dat jullie allemaal nog één keer (dit seizoen) de moeite willen nemen om ons aan te moedigen, om ons even een knuffel te geven en dit moment met ons mee te maken.

Ik ben jullie allemaal zo ontzettend dankbaar, ik heb me hier altijd op mijn gemak gevoeld en een fantastisch tijdperk mee mogen maken. Prijzen zijn mooi, maar de contacten en vriendschappen die we hier aan over houden, zijn nog veel meer waard. 

Jullie zijn fantastisch, bedankt voor alles TOPPERS.
Ik ga jullie vreselijk missen en hoop echt dat het lukt om nog een aantal keer langs te komen, want die 50 minuten stellen eigenlijk niet zoveel voor...

Dikke kus,
Bar

Share