Club nieuws

Alle nieuwsberichten van onze website vind je hier. Let op:  na enige tijd worden de berichten gearchiveerd.

Lieve TOPpers

Lieve Toppers,

 

Zaterdag gaat het seizoen officieel beginnen en we kunnen u verzekeren er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. 

 

We hebben een mooie voorbereiding achter de rug, met verschillende trainingen, 3 oefenwedstrijden en verschillende teambuildingsactiviteiten. 

De voorbereiding begon voor ons op zondag 14 augustus. Jimmy had precies op tijd bedacht dat hij graag bij ‘The new wave’ wilde horen en kon mooi aansluiten. Na een training waar we veel gingen schieten en een ontspannen partijtje stond er een heerlijke lunch voor ons klaar. In de app was al aangekondigd dat we onze zwemspullen mee moesten nemen, dat een aantal mensen thuis werden gebracht maar er werd natuurlijk niet verteld wat we gingen doen. Uiteindelijk bleek dat we gingen kanoën! Het weer werkte heerlijk mee, dus werd het een tochtje waarin veel werd gelachen, een aantal keer werden de bosjes van dichtbij bekeken, een aantal kano’s sloegen op onverklaarbare wijze om én één schoudertje begaf het eventjes (maar is ondertussen weer gemaakt). Na een lekkere bbq was de kop er af!

 

In de week daarna werd er gewoon getraind, veel schieten is het motto en lekker partij spelen. Ondertussen was Denise ook aangesloten bij ‘The new wave’, waar we natuurlijk mega blij mee zijn! 

 

Op zaterdag 21 augustus stond er een teambuildingsdag op het programma. Iedereen moest op de fiets komen en zo werden we in groepjes van 4 naar verschillende plekken in de omgeving gestuurd. De één had wat meer geluk met zijn/haar begeleider dan de ander. Vooral Julia, Thimo & Pikaar hadden het uitstekend naar hun zin en mochten de meest hilarische foto’s maken! Elk groepje fietste zo’n 20 tot 25 km en na deze barre tocht was het tijd voor een schutterstoernooi. Na een zenuwslopende finale waren het Demi & Jimmy die er met de hoofdprijs vandoor gingen. Hier na werd er nog een potje beachvolleybal gespeeld, Bente haar beachvolleybaltalenten staan absoluut buiten kijf. Na een gezellig avondje sloten we week 2 van het nieuwe seizoen af. 

 

Na deze prachtige dag sloten Roos en Faye aan bij ‘The new wave’ ook hier zijn we natuurlijk onwijs blij mee en zo staat er een mooie groep. Op dinsdag kwam de grootste nachtmerrie van de meeste spelers en speelster uit. Er werd een piepjestest gelopen, waarin Pikaar zich keurig aanpaste aan het niveau van zijn trainingsmaatje van deze avond. 

Op donderdag werd de eerste oefenwedstrijd gespeeld, tegen Pernix. Mooi om te zien hoeveel Toppers er aanwezig waren om ‘The new wave’ te bekijken. Er kwamen prachtige combinaties en goals voorbij, wat resulteerde in 2 prima overwinningen. 

 

Zaterdag 28 augustus speelde we de korfbaltotaalcup in Lexmond, tegen PKC. Ook hier was het weer mooi om te zien dat een aantal toppers de reis hadden gemaakt om ons te komen aanmoedigen. We hadden het zwaar, maar hebben overal echt meer dan prima verdedigd en bleven bij elkaar. We werden niet weggespeeld en dat was misschien wel de grootste overwinning. 

 

Dinsdag werd er tegen Fiks geoefend, 2 speelde een prima half uur tegen het 1e van Fiks! Bij 1 werd er matig geschoten. Er werd ook heel veel gerouleerd waardoor we steeds beter weten wat wel werkt en wat ook eigenlijk niet werkt. 


Het is lastig om nou te zeggen waar we staan, maar het is duidelijk dat we elke steun kunnen gebruiken. Het gaat zwaar worden, maar oh zo mooi. Dit mag je niet missen!

Tot zaterdag

 

 

 

Share