Club nieuws

Alle nieuwsberichten van onze website vind je hier. Let op:  na enige tijd worden de berichten gearchiveerd.

Lieve TOPpers ...

 

Na een bewogen periode en een bewuste radiostilte wil ik graag dit bericht met jullie delen.

Allereerst wil ik jullie bedanken voor alle berichten die ik van jullie heb gekregen! Zoals jullie kunnen begrijpen is het afsluiten van een periode van 11 jaar niet eenvoudig en doet het mij ook ontzettend veel pijn. 

Ondanks dat er altijd vragen zijn, is simpelweg de korte versie dat na 9 gesprekken tussen de club en mij, we in gezamenlijkheid hebben besloten dat het beter is als onze wegen gaan scheiden. Na deze gesprekken heb ik besloten om vervolgens een nieuwe uitdaging aan te gaan bij Fortuna. TOP en ik gaan ons nu focussen op een nieuwe en hopelijk mooie toekomst.

 

Rest mij nu een lastige taak: het in woorden brengen hoeveel jullie voor mij hebben betekend en jullie te bedanken voor, eigenlijk, alles. Binnengekomen als zeventienjarige puber bij TOP, in een ervaren team bij een voor mij vreemde club uit de Bollenstreek met als doel spelen in de Korfbal League en een betere korfballer te worden. Dat is gelukt, maar het heeft mij zoveel meer opgeleverd. Vriendschappen, herinneringen, ervaringen, levenslessen, heel veel successen en bovenal de liefde van jullie allen. Ik heb mogen opgroeien tot een volwassen vent, in een warm nest die mij heeft willen omarmen. Nu vertrek ik als ervaren topper met opgeheven hoofd. Er staan veel nieuwe en spannende uitdagingen te wachten zowel thuis met Jet en ons kleintje maar ook straks op korfbal gebied bij Fortuna.

 

Lieve Toppers, ik kan jullie natuurlijk nooit genoeg bedanken in één bericht voor dit fantastische avontuur, die 11 jaar heeft mogen duren. Alle vrijwilligers die de club draaiende houden en elk uurtje wat ze hebben in de club steken. Ik heb echt ontzettend veel respect en ontzag voor jullie! Kledingcommissie, bedankt voor het altijd willen innemen van mijn shirts, zodat ze beter zaten. Wasvrouwen en -mannen, sorry voor de vieze natte vodden die ik afleverde na de wedstrijd en natuurlijk bedankt dat ze de volgende wedstrijd weer schoon en keurig opgevouwen bij TOP stonden. Bedankt Marcel, dat je altijd trouw op de trainingsdagen ons spel wilde klokken, bewonderen en ons wilde voorzien van de tussenstanden van de voetbalwedstrijden. Michelin-chefs, ik heb altijd genoten van alle gerechten (met name de spinazie jachtschotel) waar jullie dagdelen voor bezig waren. Zelfde geldt voor de filmcrew, jullie leveren waanzinnig werk. Bestuur en technische commissie, dank dat jullie ons hebben samengebracht en op de achtergrond dit avontuur hebben mogelijk gemaakt. HWH, ik heb altijd genoten van je stukjes en passie die je hebt voor de club en het spelletje. Ik hoop dat je de traditie weer voortzet!

 

Teamgenoten en stafleden, bedankt voor alle lessen, plezier, voorgehouden spiegels, onvoorwaardelijke steun en fantastische momenten. Alle buitenlandse tripjes, teamuitjes en overwinningsfeestjes zijn herinneringen die niemand ons meer zal afpakken. Ik ga jullie ontzettend missen!

 

Natuurlijk zal ik wat of iemand vergeten zijn, alvast mijn excuses hiervoor. Mijn laatste buiging wil ik uit laten gaan naar onze supporters, HVK (bedankt voor de super lieve kaart dames) en TopsOurPride. In goede en slechte tijden hebben jullie ons altijd gesteund. Van alle spandoeken, liedjes, fakkels en rookpotten, gesneuvelde stembanden, jullie maken overwinningen memorabel.

 

Toppers, in navolging van Peter Winter zijn overpeinzingen, sluit ik me aan dat je als gehele club successen behaalt. WE MADE HISTORY. Daar staat niemand boven, geen speler, selectie, bestuur of commissie. Laat ik daar nog even duidelijk over zijn!

 

Met heel veel liefde,

Mick
 

Share