Club nieuws

Ԍevend CluedoԠvoor alle D- en E-teams op vrijdag 31 mei!

Op vrijdagavond 31 mei organiseert de ACJ voor alle D-teams en voor alle E-teams een spannende avond in Park Rusthoff in Sassenheim. Die avond gaan jullie het spel Levend Cluedo spelen. Wat? Ken je dat niet? Dan vind je hieronder meer over de vragen en opdrachten die in het spel aan bod komen. Er is nl een moord gepleegd…. (niet echt hoor…!)Waar is de moord gepleegd? Waar was iedereen op het tijdstip van de moord? Wat was eigenlijk precies het tijdstip van de moord? Hoe is het gebeurd? Waar is het lijk gebleven? Wie heeft de bloedsporen uitgewist? Waarom loopt iedereen opeens met een mes op zak? Kan er nog een volgende moord worden gepleegd?
Jullie gaan in groepjes proberen om de dader te achterhalen…. Spannend….!

Let op: de E-teams moeten er om 18.45 uur zijn en beginnen om 19.00 uur met het spel. Om 20.00 uur zijn de E-spelers klaar met het spel en kunnen om 20.30 uur naar huis of door hun ouders worden opgehaald.
De D-spelers moeten om 19.45 uur in het park zijn, beginnen om 20.00 uur met het spel en zijn om 21.00 uur klaar en kunnen om 21.30 uur naar huis cq worden opgehaald.

Kom dus op vrijdag 31 mei naar het paviljoen in Park Rusthoff in Sassenheim! Je mag een zaklamp meenemen als je wilt.

Tot dan!

De ACJ

Share