Club nieuws

Club nieuws. Na enige tijd worden berichten gearchiveerd.

Let op: 1,5 meter en mondkapje van toepassing

Sinds zondag 28 november zijn er aanvullende Corona-maatregelen van kracht. We merken dat nog niet iedereen zich daarvan bewust is. Zowel in de kantine, sporthal en kleedkamers houden de nieuwe regels in dat:

– vanaf 13 jaar mondkapjes weer op moeten binnen (uitgezonderd tijdens het sporten of zitten in de kantine)

– vanaf 18 jaar de 1,5 meter afstand weer van toepassing is, ook op bank, in kleedkamer en tot iedereen vanaf 13 jaar (uitgezonderd tijdens het sporten )

– de sporthal en kantine om 17:00 sluiten

 

Maak het iedereen gemakkelijk en kom zoveel mogelijk omgekleed en verlaat de sporthal ook weer zo snel mogelijk na de wedstrijd of training of neem plaats in de kantine. 

Er gelden geen beperkingen voor het samen reizen in een auto naar uitwedstrijden en/of trainingen. Neem ook hier het gezonde verstand in acht en maak zelf de afweging wat wenselijk is. Beperkt het aantal rij-ouders tot het minimum.

 

Daarnaast geldt nog steeds: 

– Geen publiek, de tribune is dicht (een minimum aan rij-ouders kan kijken op een bank in de hal)

– CTB voor spelers vanaf 18 jaar, controle door aanvoerder of coach (vrijwilligers en rij-ouders vallen onder de uitzondering)

 

We faciliteren zoveel mogelijk wedstrijden via livestream. Kijk op het YouTube kanaal van TOP/LITTA voor de livestreams uit De Korf en de Wasbeekhal.

Share