Club nieuws

Club nieuws, let op: na enige tijd worden de berichten gearchiveerd.

(Lekker) naar buiten …

De komende twee zaterdagen 9 en 16 januari worden er voor onze jeugdteams (F t/m B) sportactiviteiten op ons eigen veld georganiseerd. Hieronder staat het schema wanneer welke letter wordt verwacht.

 

10:00 - 10:45 uur

F en E

11:00 - 11:45 uur

D

12:00 - 12:45 uur

C en B

 

De hoofden opleiding verzorgen samen met de trainers de invulling van de sportactiviteit. We verwachten van elk team minimaal 1 trainer. Als dat niet lukt, neem dan contact op met Ruben, Wibout of Lisette. 


Het verzorgen van buitenactiviteiten in de winter is nieuw voor ons en zeker nu in deze corona periode. Mocht het door het weer onverantwoord zijn om naar buiten te gaan dan annuleren wij de activiteiten. Uiteraard is het belangrijk dat kinderen zich in sportkleding warm kleden en een jas voor na de training bij zich hebben. De kantine is gesloten. De activiteiten op de zaterdagen hebben geen verplicht karakter, toch vragen wij om een afmelding bij de trainers te doen als jij of uw kind niet komt.
Na de volgende persconferentie zullen wij de uitkomsten met het bestuur bespreken en kijken wat het vervolg wordt. Uiteraard hopen wij weer de zaal in te kunnen gaan, maar mocht dit onverhoopt niet lukken dan wordt de optie om met alle jeugd buiten te gaan trainen bekeken. Een aantal selectieteams traint de komende 2 weken doordeweeks al buiten. Dit is in overleg met de TC jeugd gegaan.
Als herinnering;
We volgen de adviezen en richtlijnen van het RIVM, KNKV en gemeente Teylingen. We staan in nauw contact met het bestuur over wat ons geadviseerd wordt en wat we kunnen organiseren. Als je klachten hebt dan kom je niet naar de sportactiviteiten. Trainers houden onderling 1,5 meter afstand. 5 minuten voor aanvang van de sportactiviteit kan je het topveld op en na afloop ga je direct naar huis en blijf je niet hangen. Als wij ons samen aan de afspraken houden dan verloopt het net als voorgaande keren weer goed.


Naast het sportieve karakter hebben deze activiteiten ook een sociaal karakter en hopen wij het voor iedereen in deze tijd wat leuker te maken!

 

Namens de TC Jeugd,
Steven Kalkman en Steven Baart

 


 

Share