Club nieuws

L.J. Sport ook aanwezig tijdens de EXO-L week

Tijdens de EXO-L week die van 11 tm 16 november bij TOP wordt gehouden in het kader van blessurepreventie en blessure vrij sporten, zal ook L.J. Sport aanwezig zijn met een team van specialisten. Zij zullen daarbij vooral aandacht besteden aan preventieve blessure kleding in de vorm van compressiekleding. Daarbij vertegenwoordigen zij het merk Herzog (Sport Compressie). De Herzog Compressiekousen hebben een preventieve en helende werking bij kuitklachten, spierverrekking en verkrampingen.

De juiste werking van de Herzog Compressiekousen vraagt om een perfecte pasvorm en in dat kader zijn specialisten van L.J. sport aanwezig voor de meting en kundig advies.

 

Herzog is partner van de KNKV en veel spelers/speelsters van het Nederlands Team spelen met Herzog producten. L.J. Sport zal aanwezig zijn met kousen en broeken in diversen kleuren en maten en een opmeetstoel. Om deze week nog meer te stimuleren maken alle bezoekers kans op een gratis compressiekousen of een compressiebroek en krijgt iedereen bij aanschaf van Herzog broeken en kousen 20% korting.

Deze actie geld alleen tijdens de EXO-L week bij TOP!.

 

Share