Club nieuws

Club nieuws. Na enige tijd worden berichten gearchiveerd.

Korfbalinstuif zaterdag 24 en 31 oktober

Afgelopen zaterdag was de eerste korfbalinstuif een groot succes. Met een opkomst van meer dan 100 leden, was het zeker geslaagd. Dat vraagt om een vervolg en dat vervolg komt er ook.

Op zaterdag 24 en zaterdag 31 oktober gaan we op herhaling. Dit doen we wederom op het veld. Net als afgelopen zaterdag kiezen we voor grote groepen, dat is ons goed bevallen.

 

De tijden passen we wel iets aan, die worden als volgt:

 

09.45 uur - 10.45 uur: E+F op veld 2

 

10.00 uur - 11.00 uur: D op veld 3

 

11.30 uur - 12.45 uur: B+C op veld 2 (uitwijk mogelijk naar veld 3 bij grote opkomst)

 

De opzet zal grotendeels hetzelfde zijn, waarbij we een groot deel van de training de groep volledig mixen en richting het einde van de training gaan we meer met het eigen team werken. Daarbij willen we ook onderlinge wedstrijdjes spelen. Dat doen we met wedstrijdshirts. Graag de shirtjes tas meenemen.

 

Nog steeds gelden de regels dat de kleedkamers gesloten zijn en ouders helaas niet langs de lijn mogen staan om te kijken. We vragen de ouders tevens om samen rekening te houden met de 1,5 meter bij het brengen en halen. Aanmelden is niet nodig, vind je het leuk om mee te doen dan kan je gewoon op bovenstaande tijd aansluiten.

 

Voorlopig houden we deze twee weken aan, mocht het dan nog niet toegestaan zijn om tegen andere verenigingen te spelen, zullen we dit concept doorzetten in de zaal.

 

We hopen de komende twee zaterdagen weer op zo’n grote opkomst als afgelopen zaterdag!

 

Hopelijk zien we jou ook.

 

TC Jeugd

Hoofd Jeugdopleidingen Lisette, Ruben, Wibout

 

 

Share