Club nieuws

Korfbalclinic Visser ’t Hooft Lyceum

Het Visser t Hooft lyceum uit Leiden organiseert samen met het KNKV een topkorfbalclinic door de internationals Leon Simons en Mady Tims en bondscoach Jan-Sjouke van den Bos. De clinic is op woensdagmiddag 24 januari van 14.30 tot 16.00 uur in sporthal De Bloemerd in Leiderdorp (Bloemerd 1A, 2353 BZ Leiderdorp).

De clinic is bedoeld voor leerlingen van het Visser t Hooft lyceum in Leiden, Leiderdorp en Rijnsburg en voor leerlingen in groep 8 van de basisscholen in Leiden en omgeving. Ouders en belangstellende van korfbalverenigingen zijn van harte welkom als toeschouwer.

T.O.P. zou het erg leuk vinden als een aantal leden van T.O.P. gaat deelnemen! Spreek eventueel met je teamgenoten af.

Het Visser t Hooft lyceum start volgend jaar met korfbalonderwijs. In het seizoen 2007-2008 krijgen talentvolle korfballers de mogelijkheid om vier uur in de week onder leiding van de absolute topper Leon Simons korfbalonderwijs te volgen. Deze uren maken deel uit van de normale wekelijkse lesurentabel!

Om in de korfbalklas te komen moet de toekomstige leerling eerst voldoen aan de algemene voorwaarden die Visser t Hoofd stelt en vervolgens zorgen dat hij/zij bij de beste twintig korfballers zit. Of je VMBO, HAVO, of VWO gaat doen maakt niet uit. Bij een erg groot aanbod van in korfbal geinteresseerde bruggers in spe bestaat er de mogelijkheid dat er twee groepen worden geformeerd. Zie ook de website: www.vhl.nl

Share